Ploile au făcut PRĂPĂD în ţară: Drumuri DISTRUSE, poduri luate de ape şi culturi întregi compromise

Ploile din ultimele zile au lăsat în urmă un adevărat dezastru. Mai multe drumuri din Argeş au fost distruse de puhoaiele de apă, iar un pod a fost rupt. În Harghita, culturile au fost inundate.

RomaniaTV.net
07 iun. 2014, 09:32

Oamenii din satele afectate sunt nevoiţi să ocolească acum kilometri întregi. Zeci de drumuri din judeul Argeş sunt acum impracticabile, iar autorităţile încearcă să le refacă.

În Argeş, viitura a rupt un pod pe care il foloseau zilnic sute de oameni. Pe un drum naţional, podul de la Poiana Lacului s-a ruspt, iar drumul a fost calamitat de puhoaie.

Citeşte şi Fenomene meteo EXTREME petrecute în România: Localnicii din zonele afectate nu au închis un ochi toată noaptea

Şi în Harghita a fost prăpăd. Sute de hectare cultivate cu sfeclă, cartofi sau grâu sunt compromise, iar unele gospodării au fost inundate. În unele zone din judeţ a căzut grindină. Oamenii spun că nu mai au încotro şi trebuie să reînsămânţeze culturile afectate de inundaţii.

Meteorologii nu dau încă veşti bune. În zilele următoare, vremea rea îşi face din nou prezenţa, iar aceste fenomene vor continua.