Ploile torenţiale au făcut prăpăd în judeţul Mehedinţi. Patru sate au ajuns sub apă VIDEO

Zeci de gospodării din patru sate din Mehedinţi au fost acoperite de apă după ce un pârâu s-a revărsat. Puhoaiele au acoperit grădinile oamenilor, iar mulţi dintre ei s-au trezit şi fără animalele din curte.

07 aug. 2014, 06:24
Ploile torenţiale au făcut prăpăd în judeţul Mehedinţi. Patru sate au ajuns sub apă VIDEO

Zeci de gospodării din patru sate au fost acoperite de apă după ce un pârâu din zonă s-a revărsat. Puhoaiele au acoperit grădinile oamenilor, iar mulţi s-au trezit şi fără animalele din curte, potrivit România TV.

CITEŞTE ŞI COD PORTOCALIU de inundaţii pe mai multe râuri din ţară. Vezi unde sunt aşteptate VIITURI

Butoaie răsturnate scoase afară, multe lemne aduse. Porcii îi am acolo nu mai pot să intru la ei. Păi sunt în apă în momentul ăsta„, a declarat un localnic.

În doar câteva minute, localnicii din satul Drincea s-au trezit cu apa în case. Abia au apucat să-şi salveze animalele mai mari. Râul a luat mai multe păsări şi a distrus gardurile. Mai multe echipaje de pompieri au sărit în ajutorul sătenilor.

Nouă gospodării şi mai multe beciuri inundate, fântâni plini de mâl, păsări moarte, drumuri distruse. Asta a lăsat puhoiul în urmă şi la Stigniţa. Oamenii s-au uitat disperaţi cum munca de-o viaţă li se duce pe apa sâmbetei.

Citeşte şi PROGNOZA METEO. Temperaturile urcă până la 34 de grade, dar serile sunt dominate de furtuni

În doar câteva minute, zeci de săteni din satul Drincea s-au trezit cu apele învolburate ale râului în case. Îngroziţi, sătenii abia au apucat să-şi salveze animalele mai mari. Râul a luat mai multe păsări şi a distrus gardurile.