Plouă? Ce bine îmi pare! Beneficiile incredibile ale apei de ploaie pentru păr şi nu numai

Apa de ploaie are numeroase proprietăţi care probabil nici nu ne trec prin cap. Pe lângă faptul că dacă ar putea fi colectată şi folosită în casă, ne-ar aduce nenumărate bucurii, mai ales cu maşina de spălat, deoarece aceasta nu conţine calcar, deci nu este o apă dură.

RomaniaTV.net
02 oct. 2013, 06:46
Plouă? Ce bine îmi pare! Beneficiile incredibile ale apei de ploaie pentru păr şi nu numai

Apa de ploaie este foarte buna pentru par si pentru sanatate. Datorita proprietatilor sale aceasta intareste firul de par si ajuta la economisirea samponului si a produselor pentru par.

Din cauza ca aceasta este lipsita de calcar, apa de ploaie este mult sanatoasa pentru organism, este perfecta pentru baut si pentru gatit.

In caz ca dorim sa colectam aceasta apa, este necesara folosirea unor recipient sterile pentru a nu pierde din proprietati.

Alt beneficiu pe care apa de ploaie il are este faptul ca este gratuita. Ne putem folosi de ea ori de cate ori vremea este morocanoasa si ploua, mai ales in sezonul acesta de toamna cand o putem obtine din plin.

Apa de ploaie nu contine saruri minerale, lucru ce nu poate decat sa ne bucure, la o temperatura de 5-10 grade acest lucru impiedica dezvoltarea micro-organismelor.

Continuarea privind beneficiile apei de ploaie pe Lyla.ro.