Plouă cu bani în septembrie. Tamara Globa dezvăluie zodiile care au o toamnă bogată

Populara astrologă Tamara Globa crede că două semne ale zodiacului pot conta pe succesul financiar în a doua jumătate a lunii septembrie. Taurul și Capricornul vor cădea sub cascada banilor.

07 sept. 2023, 11:40
Plouă cu bani în septembrie. Tamara Globa dezvăluie zodiile care au o toamnă bogată

Horoscop Tamara Globa pentru prima lună de toamnă.

Taurul

Reprezentanții zodiei de pământ vor primi o energie inepuizabilă de la stele în a doua jumătate a lunii septembrie. Va fi suficientă putere pentru treburile casnice și pentru întâlniri plăcute cu rudele și prietenii și pentru munca grea. Taurul muncitor va fi recompensat cu generozitate de autorități: există posibilitatea de a urca pe scara carierei și de a primi un bonus.

Capricornul
Reprezentanții zodiei pământului își pot asuma riscuri în a doua jumătate a lunii septembrie, riscul nu numai că va fi justificat, ci va aduce și profituri bune. Simțiți-vă liber să acceptați aventuri și să faceți oferte, să participați la noi proiecte și să vă exprimați gândurile superiorilor. Stelele îi vor ajuta pe Capricorni să fie cel mai bun.

Tamara Globa, prognoza astrologică pentru 2023. Un bagaj karmic se rostogoleşte, vin flirturi fierbinţi şi cumpene financiare

Horoscop 2023, cu Tamara Globa. Ciclon de bunăstare pentru multe zodii. Cine cunoaşte marea iubire, cine ia marele premiu la Loto

Horoscop 2023, cu Tamara Globa.  Cunoscutul astrologl spune ca abia in 2024 vine un moment mai linistit pentru omenire. Totusi, sunt cateva zodii norocoase care vor rezista si chiar vor castiga bani frumosi.

Berbec

Trebuie sa descoperi noi perspective pentru tine. Ai sansa de a obtine o noua educatie, de a-ti imbunatati abilitatile. Veti avea noroc si din punct de vedere material. Profitati de ocazie pentru a cumpara proprietati. Posibil marirea familiei.

Taur

Veti avea o situatie financiara stabila. Ai sansa sa-ti faci noi prieteni si chiar sa-ti cunosti marea iubire. Totusi, astrele avertizeaza asupra cheltuielior nejustificate. Fii mai econom.

Horoscop 2023 Gemeni

Fa totul pentru ca visele tale sa devina realitate. Lucreaza la instalea obiceiurilor bune in tine, schimba sistemul alimentar. Fii pregatit pentru situatii provocatoare la locul de munca si in viata personala.

Rac

Toate dorintele tale se vor implini. Banii vor ajunge cu usurinta la tine. Trebuie sa calatoresti mult. Feriti-va de persoanele neplacute si toxice, nu comunicati cu ele.

Leu

Fii atent la sanatatea ta. Poate cercul tau de prieteni se va schimba foarte mult. Dificultatile si despartirile sunt posibile in viata de familie. Daca esti singur, vor fi multe cunostinte noi.

Fecioara

Iti poti atinge obiectivele daca depui mult efort. Nu ar trebui sa iei imprumuturi si sa imprumuti bani. Moderati-va cheltuielile. Invata sa traiesti in limite.

Balanta

Daca esti lacom, te vei expune fara sa vrei la riscuri suplimentare. In anul 2023 poti participa la diferite competitii. Noroc vei avea in iunie.

Scorpion

Inceputul anului 2023 va fi dificil. Trebuie sa rezolvi probleme serioase acasa si la serviciu. Economisiti de pe acum bani pentru reparatii, achizitionare de bunuri imobiliare, recreere, sanatate.

Horoscop 2023 Camelia Pătrăşcanu. Se deschide o nouă linie de destin, ce zodii au câştiguri financiare fabuloase de mâine!

Horoscop 2023 Sagetator

Toate problemele tale cu documentele si banii vor fi rezolvate cu usurinta. Fa doar lucrurile cu adevarat importante. Nu va fie teama sa va asumati responsabilitatea. In 2023 merita sa risti pentru fericirea ta, astrele te ajuta.

Capricorn

In 2023 vei face totul intr-un mod calm. Nu vor exista obligatii suplimentare. Dar problemele de sanatate sunt posibile. Pana in iunie, ai sansa sa gasesti o noua sursa de venit.

Varsator

Incearca sa inveti noi directii in profesia ta. In primavara, reprezentantii zodiei vor fi centrul atentiei la toate evenimentele sociale, iar la inceputul verii, accentul se va muta catre initiative de lucru si proiecte importante. Multi vor avea ocazia sa primeasca o oferta de munca profitabila.

Vouchere de vacanţă 2023. Ce trebuie să ştie angajaţii, ce este total interzis în acest an. Când expiră tichetele de vacanţă!

Horoscop 2023 Capricorn

La sfarsitul verii, familia va avea nevoie de atentie. Acesta este un moment favorabil pentru a vizita in sfarsit rudele indepartate, pentru a incepe reparatiile si pentru a rezolva problemele aflate in asteptare. Pana la sfarsitul anului, va fi timp pentru propriile tale hobby-uri si auto-dezvoltare.

Horoscop 2023 Pesti

In primavara si vara, poate exista o descoperire in sectorul financiar, va exista sansa de a va creste veniturile. In relatiile personale, va domni armonia si intelegerea reciproca. Pentru cei singuri, astrele promit o cunostinta interesanta.