Plouă cu mesaje de condoleanțe după moartea șocantă a Mirunei, studentă de Medicină de 19 ani. Era fiica unor cunoscuți medici: „A fost un copil excepțional”

Miruna, în vârstă de 19 ani, și-a pierdut viața în urma unei boli grave, lăsându-și toată familia și prietenii cu o durere uriașă în suflet.

06 mart. 2024, 15:17
Plouă cu mesaje de condoleanțe după moartea șocantă a Mirunei, studentă de Medicină de 19 ani. Era fiica unor cunoscuți medici: „A fost un copil excepțional”

Miruna era fiica unor cunoscuți medici din Focșani și era studentă la Facultatea de Medicină.

Tânăra a intrat în comă după ce a suferit un anevrism cerebral în timpul sesiunii universitare. Din momentul în care a intrat în comă, familia și prietenii s-au rugat până la final ca ea să își revină. Din păcate, nu a mai fost cazul.

Citește și Un bărbat din Bihor a sunat la 112 ca să i se facă dreptate, dar tot el s-a ales cu o bătaie zdravănă din partea polițiștilor! „M-au înghesuit, m-au călcat pe picioare cu bocancii”

Mai mulți oameni s-au adunat în Focșani ca să se roage pentru Miruna, însă destinul ei a fost altul.

Și primarul din Focșani, Cristi Valentin Misăilă, a pus un mesaj de condoleanțe la anunțul trist.

„Sunt alături de familia tinerei Miruna-Ioana Pîslaru, care ne-a părăsit mult prea devreme! Studentă a Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, Miruna-Ioana Pîslaru avea foarte multe lucruri bune de făcut în această lume, pe care a lăsat-o în urmă atât de brusc și dureros, pentru toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o.

A fost un copil excepțional, dovadă și faptul că, luna trecută, întreaga comunitate s-a strâns într-un lanț uman de rugăciune în Piața Unirii din Focșani. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei greu încercate”, a scris primarul din Focşani, într-o postare pe Facebook.

Miruna și-a găsit sfârșitul în secția în care a început să lucreze ca studentă. Era studentă la Facultatea de Medicină Grigore T. Popa din Iași. Acum, părinții ei se pregătesc pentru funeralii.

Citește și De la bal, la spital! Un bărbat care a luat pastile pentru creșterea potenței ca să își impresioneze iubita a ajuns din pat direct la Pshihiatrie