Pluto în opoziţie cu Luna anunță despărțiri: Aceste 3 semne ale zodiacului pot experimenta zilele următoare o prăbușire amoroasă

Energia întunecată a lui Pluto nu ne permite să rămânem în relații care nu ne împlinesc și, în același timp, inspiră schimbări inevitabile.

16 ian. 2022, 22:43
Pluto în opoziţie cu Luna anunță despărțiri: Aceste 3 semne ale zodiacului pot experimenta zilele următoare o prăbușire amoroasă

Luna în opoziție cu Pluto, aspect care va fi pe cer din această seară, le aduce tuturor zodiilor ocazia de a vedea lucrurile dintr-o altă perspectivă la care nu au fost atenți până acum.

Astrologii avertizează că acest aspect ar putea aduce mari schimbări în ceea ce privește relațiile emoționale – toate relațiile proaste vor fi rupte, iar cele puternice vor deveni și mai puternice și mai stabile.

Pluto va influenţa în special pe cei născuți în zodiile Taur, Balanță și Scorpion, care vor fi provocați în mod special să-şi pună ordine în viața lor amoroasă.

Taur

Toți cei născuți în această zodie de pământ care încearcă de multă vreme să salveze o conexiune emoțională dificil de gestionat vor avea cum curajul să înceteze lupta și să renunțe la „misiunea imposibilă”. Constatarea că „cealaltă jumătate” nu investește nicio fărâmă de energie și voință să repare lucrurile va contribui la această decizie. Mulți Tauri își vor da seama că le va fi mai bine în viață fără o persoană care le provoacă mai mult chin şi suferinţă, așa că se vor întoarce spre ei înșiși și spre plăcerile lor personale.

Balanţa

Balanța emoționantă, romantică și duioasă obișnuiește să țină subtil sforile iubirii în mâini, iar acum își vor da seama că „cealaltă jumătate” a lor a decis să preia controlul. Și nu numai – își vor da seama că persoana căreia i-au dat inima lucrează „pe la spate”, așa că vor decide să iasă dintr-o astfel de relație. Sunt șanse mari ca această decizie să fie precedată de cunoașterea mai bine a „cealeilalte jumătăţi”, care va șoca mai întâi Balanța, iar apoi va lua decizia despărţirii.

Citeşte şi Horoscop 17 ianuarie 2022. Ce aduce Blue Monday zodiilor, cine începe săptămâna cu zâmbetul pe buze

Scorpion

Membrilor acestui semn de apă le poate fi destul de dificil să reziste opoziției dintre Lună și Pluto. Acest aspect ar putea avea un efect destul de prost asupra Scorpionilor – sentimentul de blocaj va fi prezent în toate segmentele vieţii, nu numai în dragoste. Mulți Scorpioni își vor lua vălul de pe ochi și se vor confrunta cu adevărul că persoana iubită a încetat de fapt să-i mai iubească. Deși vor încerca să trezească pasiuni vechi, nu le va fi ușor, la fel ca și decizia de a părăsi o relație în care nu se simt iubiți, apreciați și respectați. Dar, Scorpionii vor începe deja să adune puteri pentru despărțirea care este inevitabilă în săptămânile următoare.

Citeşte şi Horoscop karmic 17-23 ianuarie 2022. Ce zodii supravieţuiesc în cea mai deprimantă săptămână din an. Atenţie la Mecur retrograd!


loading...
Partenerii noștri