Pluto, planeta mortii si a nasterii, iese din retrograd! Cum iti afecteaza VIATA mersul DIRECT al lui Pluto

Ziua de miercuri 6 octombrie 2021, este importanta din punct de vedere astrologic. Toate zodiile sunt influentate de schimbare.

04 oct. 2021, 22:30
Pluto, planeta mortii si a nasterii, iese din retrograd! Cum iti afecteaza VIATA mersul DIRECT al lui Pluto

Pluto, planeta-simbol a mortii si a nasterii, intra in miscare directa in zodia Capricorn. Daca in ultimele 5 luni Pluto retrograd ne-a dat posiblitatea sa l ucram la umbra subconstientului nostru, atunci cand este in miscare directa, Pluto vrea sa constientizam transformarea interioara si sa o aratam si la exterior.

Pluto a facut parte dintr-o conjunctura tumultoasa a anului 2021, iar acum pare ca furtuna se potoleste. Vom merge cu toate inainte, pe drumul care ne-a fost predestinat. Nu va fi usor, dar timpul vindeca ranile, chiar si cele mai profunde.

Horoscop octombrie 2021 realizat de Tamara Globa. Principalele tendinţe ale lunii: venituri suplimentare, schimbări pozitive în carieră, reconectarea cu cei dragi
Ce se schimba?
Pluto este planeta nasterii, mortii, regenerarii si este una din planetele indepartate ale sistemului solar, de aceea din unele puncte de vedere, influenta sa nu este foarte mare. Totusi, asa cum se intampla cu planetele indepartate, puterea sa se simte foarte mult in interiorul persoanei. Cumva ceva se schimba in felul in care gandesti, simti si dupa aceea abordezi anumite aspecte din viata ta!

Horoscop dragoste OCTOMBRIE 2021. Venus se muta in libertinul Sagetator, multe intalniri si conexiuni
Pluto este acum o noua planeta pe care o vedem, in sfarsit, iesind din sezonul retrograd in care am fost tinuti in aceasta vara si in care multe planete au cauzat haos in vietile multora dintre noi.

Am fost cu totii sub energia lui Pluto retrograd inca din 27 aprilie 2021. Cand o planeta este in miscare retrograda, exista o perioada numita DE UMBRA inainte si dupa, pana cand se regleaza schimbarea sensului miscarii. Energiile se schimba repede dupa ce se termina retrogradul, insa vedem efectele concret dupa o perioada de timp, nu foarte mare.

Pluto nu este planeta favorita a tuturor pentru ca guverneaza moartea si renasterea. El este regele finalurilor subite, iar in timp ce Uranus favorizeaza schimbarea, chiar brusca, Pluto este mai putin lipsit de tact si pur si simplu va scoate din vietile noastre oameni si situatii fara avertisment.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.