PLZEN-FCSB, tensiuni la roş-albaştrii. Pintilii îl contrazice pe Gigi Becali: Sunt al doilea căpitan

PLZEN-FCSB. Mijlocaşul Mihai Pintilii a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că FCSB trebuie să marcheze gol sau goluri pentru a reuşi calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor cu Viktoria Plzen. Pintilii a mai spus că este al doilea căpitan al echipei şi a promis că va discuta problema banderolei după meciul de miercuri.

01 aug. 2017, 18:10
PLZEN-FCSB, tensiuni la roş-albaştrii. Pintilii îl contrazice pe Gigi Becali: Sunt al doilea căpitan

PLZEN-FCSB. „E clar că trebuie să marcăm ca să ne calificăm mai departe. O să atacăm ca să marcăm cel puţin un gol, pentru a ne califica. Toţi cei 11 jucători care vom intra pe teren vom da totul.

O să explic mâine după meci situaţia căpitanului de la echipă. Acum, sunt al doilea căpitan al echipei. Budescu este jucătorul care ne lipseşte cel mai mult, aveam mare nevoie de el.

Citeşte şi Gigi Becali: Alibec va lua banderola înapoi când nu va mai protesta cu mâinile pe sus

Important este să nu mai greşim ca în partida tur, astfel vom avea un meci mult mai uşor. Sper să facem măcar 2-2, important e să nu pierdem. Avem o primă de 30.000 de euro pentru calificarea în play-off, sper să luăm banii”, a declarat Mihai Pintilii înaintea returului cu Viktoria Plzen.

Citeşte şi Helmuth Duckadam, declaraţia care înfurie orice stelist: Nu-i nicio tragedie dacă nu ne calificăm cu Plzen

FCSB şi Viktoria Plzen au remizat în partida tur, scor 2-2, pe Arena Naţională din Bucureşti. Echipa care se va califica în urma returului va juca în play-off-ul Ligii Campionilor, ultimul tur preliminar pentru accederea în grupele competiţiei. Echipa eliminată va evolua în play-off-ul Europa League. Returul dintre FCSB şi Viktoria Plzen va avea loc miercuri, de la ora 21:45.