PMP susţine că are cei mai buni candidaţi pentru Primăria Capitalei

Eugen Tomac, președintele PMP, susţine că partidul său are cel puţin trei candidaţi mai buni decât cei anuntaţi sau decât cei care îşi doresc să candideze din partea altor partide la Primăria Capitalei.

08 dec. 2019, 10:19
PMP susţine că are cei mai buni candidaţi pentru Primăria Capitalei

”Cheia pentru viitorul Capitalei este însă la PMP. Avem cel puţin trei candidaţi mai buni decât cei anuntaţi sau decât cei care îşi doresc să candideze din partea altor partide. Nu vom accepta niciun fel de improvizaţie, Capitala are nevoie de un primar cu largă susţinere şi de aceea vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a le da bucureştenilor ceea ce merită şi ceea ce aşteaptă de la un Primar General”, a scris eugen Tomac pe Facebook, subliniind că ”alegerile de la Bucureşti vor da tonul pentru parlamentarele din toamna anului viitor”.

El remarcă faptul că alianţa USR-PLUS are deja doi candidaţi pentru fotoliul de Primar General, nu unul, referindu-se la anunţul USR Bucureşti privind susţinerea lui Nicuşor Dan şi la faptul că Vlad Voiculescu este favorit pentru a fi candidatul din partea PLUS.

De asemenea, conform liderului PMP, PNL, partidul care a obţinut cele mai multe voturi la ultimele alegeri în Bucureşti, nu şi-a anunţat poziţia privind localele, deşi are o voce care poate să intre oricând în competiţie, cu susţinere din partea Preşedintelui reales.

Citește și: Război Orban-Firea. Primarul Capitalei îl acuză pe premier că vrea s-o bage la puşcărie. „Îi stau în gât”