Gigi Becali, candidat oficial al USL. "Crin Antonescu a luat în partid un atacant de clasă"

Publicat: Vineri, 19 Octombrie 2012 14:20 // Actualizat: Vineri, 19 Octombrie 2012 16:44 // Sursa: RTV.net

PNL a dat undă verde candidaturii lui Gigi Becali din partea USL la alegerile parlamentare din decembrie, informează România TV. Liberalii au acceptat vineri candidatura lui Becali, într-o şedinţă tensionată, în care Crin Antonescu a propus schimbarea conducerii PNL sector 1. Europarlamentarul s-a declarat extrem de onorat că a primit girul majorităţii celor din PNL de a merge alături de ei. Consiliul Naţional Executiv al PNL a validat ulterior candidatura lui Becali pentru un mandat de deputat în sectorul 6.

Eurodeputatul George Becali, finanţatorul echipei de fotbal Steaua, şi-a depus vineri adeziunea la Partidul Naţional Liberal, înainte ca subiectul candidaturii sale la alegerile parlamentare să fie dezbătut în şedinţa conducerii liberalilor.

Gigi Becali s-a declarat onorat de decizia liberalilor de a da undă verde candidaturii sale la parlamentare.

"Dacă ai avea cuvântul unui om care se numeşte Antonescu şi ştii că nu a spus niciodată o minciună, dacă eu am avut cuvântul domnului Antonescu, au fost lucruri pe care le-a discutat cu oamenii din PNL după care mi-a făcut mie promisiunea. La partidele mari sunt strategii care se fac dinainte. Nu există PNG-ul fără mine. Important e că majoritatea este pentru candidatura mea. Pentru mine este onorant. Eu orice voi face în acest partid eu voi da un telefon lui Crin Antonescu să-mi dea linia şi drumul pe care trebuie să-l parcurg pentru că am obligaţii faţă de acest om. Voi face tot ce spune acest om care se numeşte Crin Antonescu. Voi merge pe linia PNL-ului. Dacă eu sunt loial acestui partid eu stau cu fruntea sus. Suntem obligaţi să luptăm pentru PNL. Eu o să demonstrez cine sunt. Eu sunt subordonat PNL-ului atât timp cât vom fi împreună. Atât timp cât Antonescu va fi preşedintele PNL-ului eu voi fi supus. Aşa îmi place mie de el, când îmi place un om dau totul. Crin Antonescu nu e un om care să facă lucruri pripite. A luat în partid un atacant de clasă. M-a luat de atacant, nu de rezervă", a declarat, la România TV, Gigi Becali.

După şedinţa Biroului Politic Central în care liderii PNL au votat în favoarea acordării derogării de vechime în PNL pentru a putea deveni candidaţi la alegerile parlamentare George Becali, Victor Ciorbea, Sorin Roşca Stănescu, Vlad Nistor şi Daniel Barbu, Consiliul Naţional Executiv a validat candidaturile.

Consiliul a validat astfel candidatura lui George Becali  pentru un colegiu de deputat în Sectorul 6 din Capitală, au declarat surse citate de Mediafax. De asemenea, forul executiv al PNL a validat toate candidaturile pentru alegerile parlamentare din luna decembrie.

Senatorul Ioan Ghişe şi fostul premier Petre Roman vor candida în judeţul Braşov.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a propus vineri, în şedinţa Biroului Politic Central al PNL, schimbarea şefului filialei, Vlad Moisescu, şi dizolvarea întregii conduceri a organizaţiei de sector.

"Biroul Politic Central face propuneri către Consiliul Naţional Executiv. În acest moment, decizia care s-a luat de către BPC este să schimbe din funcţie preşedintele organizaţiei PNL Sector 1 şi să dizolve Biroul Politic de Sector. Prin vot secret s-a realizat acest lucru, şi tot prin vot s-a propus ca interimatul funcţiei de preşedinte să fie preluat de preşedintele Consiliului de Coordonare pe Bucureşti, în speţă eu,urmând ca, dacă se va vota şi în CNEx, această propunere de schimbare a preşedintelui şi de dizolvarea a Biroului Politic de sector, să se facă nominalizarea de preşedinte interimar, iar eu să vin în CNEx cu propunere de Birou Politic interimar", a declarat Eugen Nicolăescu.

loading...
13 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 oct 10:21
Răspunde | Votează email 0 email
Tocica
Al de Becali, toti, au ramas insignifianti pe langa alte arestari care au urmat si se afla in derulare.
27 mai 11:27
Răspunde | Votează email 0 email
Dur
Cei condamnati din fotbal sunt pe langa Ion Cupen, niste zilieri la furat si niste cascati fara s.
24 feb 15:28
Răspunde | Votează email 0 email
Caporcea
Sunt destui medici specialisti in tara care sa-l opereze pa Becali .
03 dec 14:01
Răspunde | Votează email 0 email
Suciu
Cine greseste sa plateasca, sa aiba demnitatea de a pierde si nu de a umbla dupa gratierie. E si cazul Dl. Jigi Becali .
19 sep 14:15
Răspunde | Votează email 0 email
Panimaesh
A vz. meciul domnul ?
09 iul 10:07
Răspunde | Votează email 0 email
Pretty woman
Catzi stiu ca in Sfantul Munte Athos sunt si calugari trimisi disciplinar, apropo de faptul ca au venit 11 la Becali la puscarie.
21 iun 15:16
Răspunde | Votează email 0 email
21 iun 11:28
Răspunde | Votează email 0 email
Dumitru Sechelariu
Era razator dl. Becali la adresa comportamentului dl. Seche in zeghe dar acum a sucombat si el.
19 iun 08:58
Răspunde | Votează email 0 email
Nea Marin a lu Veta
Oameni ca dl. Becali sun sarea si piperul neamului romanesc. Din cand in cand apare cate unul care vrea, crede, ca poate sa faca dreptate. Amin. Amin.
26 mar 12:56
Răspunde | Votează email 1 email
Rupai
Zidarii din Bolintin au ceva asemanator cu verii Becali, toti isi spun veri intre ei.
Afişează următoarele 10 comentarii
Afişează toate comentariile
1
EUR
4.7354
RON
19 Sep
noapte 13 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H