PNL a anunţat componenţa delegaţiei care va merge la consultări cu preşedintele Iohannis, la Cotroceni

Delegaţia PNL care va participa, marţi, de la ora 12, la consultările de la Palatul Cotroceni cu preşedintele Klaus Iohannis va fi formată din preşedintele partidului, Ludovic Orban, deputaţii Raluca Turcan, Florin Roman şi Ion Ştefan şi preşedintele PNL Bistriţa, Ioan Turc.

RomaniaTV.net
03 iun. 2019, 13:36
PNL a anunţat componenţa delegaţiei care va merge la consultări cu preşedintele Iohannis, la Cotroceni

„PNL a luat decizia privitoare la componenţa delegaţiei care va reprezenta partidul la negocierile declanşate de preşedintele României, Klaus Iohannis, după referendumul iniţiat de preşedinte, care a fost validat printr-un vot masiv al cetăţenilor. PNL va fi reprezentat de preşedintele partidului şi de reprezentanţii primelor patru filiale judeţene în ordinea scorului la alegerile pentru Parlamentul European, respectiv doamna prim-vicepreşedinte Raluca Turcan, domnul vicepreşedinte Florin Roman, domnul vicepreşedinte Ionuţ Ştefan, reprezentând Vrancea, şi domnul preşedinte al PNL Bistriţa, Nelu Turc”, a declarat, luni, preşedintele PNL, după şedinţa Biroului Politic Naţional al partidului.

El a spus că voinţa exprimată de cetăţeni la referendum este „literă de lege” pentru PNL.

„Mandatul este foarte clar. Pentru noi voinţa exprimată de cetăţeni în cadrul referendumului este literă de lege şi vom susţine toate demersurile iniţiate de preşedintele României pentru a transpune în fapt voinţa exprimată de cetăţeni în cadrul referendumului”, a precizat Orban.

Preşedintele Klaus Iohannis a trimis, joia trecută, o scrisoare preşedinţilor partidelor şi formaţiunilor politice reprezentate în Parlament prin care ia invitat la consultări la Palatul Cotroceni, pe 4 şi 5 iunie, pentru stabilirea „direcţiilor de acţiune necesare punerii în aplicare a referendumului naţional din 26 mai”.


loading...