PNL Bucureşti i-a retras sprijinul politic viceprimarului general Marcel Nicolaescu

Deputatul Eugen Nicolăescu, coordonator al PNL Bucureşti, a anunţat că în şedinţa de marţi seară Consiliul de Coordonare al PNL Bucureşti i-a retras sprijinul politic viceprimarului general Marcel Nicolaescu.

RomaniaTV.net
26 mart. 2014, 10:47
PNL Bucureşti i-a retras sprijinul politic viceprimarului general Marcel Nicolaescu

„Aseară a avut loc şedinţa Consiliului de Coordonare al PNL Bucureşti în care am făcut o analiză a activităţii desfăşurate de reprezentanţii PNL în administraţia publică locală şi ca urmare a acestei analize am ajuns la concluzia că sunt necesare măsuri de îmbunătăţire a activităţii. Consiliul şi-a exprimat opinia că activitatea nu s-a desfăşurat la nivelul aşteptărilor, că multe din lucrurile pe care ni le-am propus nu au fost realizate. PNL nu şi-a făcut simţită prezenţa aşa cum ar fi trebuit la nivelul Consiliului Municipiului Bucureşti şi mai ales la nivelul Primăriei generale a Capitalei. În consecinţă, ca urmare a acestei evaluări, Consiliul de Coordonare a luat prin consens deciziile: retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul Capitalei Marcel Nicolaescu şi în şedinţa CGMB de joi consilierii PNL vor propune schimbarea din funcţie a acestuia, nominalizarea pentru funcţia de viceprimar general a consilierului municipal Cornel Pieptea şi nominalizarea pentru lider de grup PNL în CGMB a domnului Cristian Olteanu”, a afirmat Nicolăescu miercuri, la Parlament, într-o conferinţă de presă, citat de Agerpres.

Nicolăescu a precizat că motivul retragerii sprijinului politic lui Marcel Nicolaescu a fost „activitate nemulţumitoare ca viceprimar al Capitalei”.

„I-am transmis faptul că există nemulţumire şi dacă doreşte să demisioneze, ar fi foarte bine. Nu ne-a transmis că doreşte aceste lucru şi în consecinţă decizia a fost simplă: retragerea sprijinului politic”, a adăugat Nicolăescu.

Întrebat dacă Marcel Nicolaescu va mai avea calitatea de membru PNL dacă nu va respecta decizia Consiliului de Coordonare, Eugen Nicolăescu a răspuns: „Eu cred că nu se pune problema în aceşti termeni, pentru că nu e vorba de a asculta sau de a face altceva. Noi ne-am declarat nemulţumirea asupra activităţii dumnealui în calitate de viceprimar. Nu are nicio legătură cu calitatea de membru. În consecinţă, dumnealui rămâne în continuare consilier municipal şi să activeze în cadrul grupului nostru de la CGMB”.