PNL, despre votul în plen în cazul Udrea: „O piesă de teatru ieftin, pusă în scenă de liderii coaliţiei”

Liberalii îi acuză pe social-democraţi de blocarea cererii DNA de arestare preventivă a Elenei Udrea.

28 oct. 2015, 18:53
PNL, despre votul în plen în cazul Udrea: „O piesă de teatru ieftin, pusă în scenă de liderii coaliţiei”

Am asistat astazi, (miercuri – n.r.) cu totii, in cazul votului privind ridicarea imunitatii deputatului Elena Udrea, la o piesa de teatru ieftin, pusa in scena de liderii coalitiei majoritare. Am tratat cu suspiciune declaratia presedintelui PSD, Liviu Dragnea, potrivit careia toti deputatii PSD vor vota in favoarea cererilor Justitiei in acest caz. Ca de obicei, liderii PSD declara un lucru in fata camerelor de luat vederi, insa aritmetica parlamentara demonstreaza contrariul, respectiv ca au mintit. Pentru PSD, una sunt declaratiile facute in fata televizorului si cu totul altceva votul in Parlament„, potrivit unui comunicat emis de PNL.

Liberalii sustin ca nu se vor opune reluarii procedurilor de vot in cazul Elenei Udrea, daca se va ajunge la concluzia ca exista aceasta posibilitate.

Elena Udrea a fost salvată de colegii deputaţi de la arestare preventivă în noul dosar. În schimb, cererile DNA privind reţinerea şi urmărirea penală a fostului ministru au fost aprobate. Udrea ar urma să fie citată la DNA după ce procurorii vor primi documentele de la Camera Deputaţilor.