PNL îl pune pe Ponta să aleagă între Mănescu şi Săpunaru. Noul ministru al Transporturilor, anunţat luni

Conducerea PNL a decis, duminică, să-i înainteze lui Victor Ponta două variante pentru portofoliul Transporturilor. Liberalii îi propun prim-ministrului ori s-o nominalizeze la şefia ministerului pe Ramona Mănescu, ori să aprobe numirea lui Nini Săpunaru în fruntea ministerului.  

RomaniaTV.net
25 aug. 2013, 11:10
PNL îl pune pe Ponta să aleagă între Mănescu şi Săpunaru. Noul ministru al Transporturilor, anunţat luni

Majoritatea membrilor BPN al PNL ar fi votat această variantă, împotrivă pronunţându-se 15 membri ai BPN.

Practic, premierul va trbui să decidă cu privire la numele pe care îl va înainta preşedinţiei până luni dimineaţă când propunerea ar urma să devină oficială.

Eurodeputat PNL, Ramona Mănescu este soţia primarului Sectorului 6, Rareş Mănescu. Numirea acesteia drept candidat la funcţia de ministru vine ca o surpriză, europarlamentarul liberal aparţinând liniei a treia a partidului.

Premierul Victor Ponta consideră că o nominalizare a Ramonei Mănescu pentru funcţia de ministru al Transporturilor reprezintă o variantă mai bună decât alte propuneri, la acest moment fiind aşteptată o decizie oficială a PNL, au declarat surse politice, citate de Mediafax.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a fost întrebat, duminică, înainte de reuninea Biroului Politic Naţional, dacă sunt şanse ca europarlamentarul Ramona Mănescu să se afle pe lista cu propuneri pentru preluarea ministerului Transporturilor, el răspunzând: „Sunt şanse, sunt şanse”.