PNL îl reneagă pe Nicuşor Dan. Cristian Buşoi: „Mi se pare chiar comic că își pune problema unui al doilea mandat”

Nicuşor Dan poate să-şi ia gândul de la un al doilea mandat ca primar general. Cristian Bușoi, vicepreședinte PNL, susţine că partidul pe care îl reprezintă nu-l mai susţine pe edilul Capitalei.

31 oct. 2022, 12:19
PNL îl reneagă pe Nicuşor Dan. Cristian Buşoi: „Mi se pare chiar comic că își pune problema unui al doilea mandat”
PNL îl reneagă pe Nicuşor Dan. Cristian Buşoi: "Mi se pare chiar comic că își pune problema unui al doilea mandat"

PNL îl lasă din braţe pe Nicuşor Dan. Actual primar al Capitalei a pierdut susţinerea PNL pentru o eventuală candidatură la un al doilea mandat. „Cred că va fi extrem de puțin probabil ca, la următoarele alegeri, Nicușor Dan să mai aibă susținerea PNL”, a declarat Cristian Bușoi pentru Gândul.

Citeşte şi: Ce fiasco! Nicusor Dan a facut praf și revoluția parcărilor din București! Primăria a încasat de 10 ori mai puțini bani decât estima deși a mărit numărul locurilor de parcare cu peste 11.000! Aproape nimeni nu plătește parcarea pe cele 23.000 de locuri ale Primăriei!

Acesta a dezvăluit că, acum doi ani, candidatura lui Nicușor Dan, susținută de formațiunile de dreapta, a fost soluția venită în ultimul moment, impusă de fostul lider PNL, Ludovic Orban. „Dar, din păcate pentru foarte mulți care și-au pus speranța în primarul actual al Bucureștiului, din păcate pentru ei și din păcate pentru noi, cei care i-am oferit o susținere politică la acel moment, aceste așteptări nu au fost împlinite prin prestația actualului primar și a echipei pe care și-a construit-o la nivelul Primăriei Municipiului București”, a declarat Cristian Bușoi.

Citeşte şi: Bucureștenii vor plăti dublu la căldură în această iarnă. Nicușor Dan a anunțat cu cât vor crește facturile

„Eu cred că va fi extrem de puțin probabil ca, la următoarele alegeri, Nicușor Dan să mai aibă susținerea Partidului Național Liberal și cred că acestă delimitare va trebui făcută mult mai repede. Din punctul meu de vedere – și o spun tare și apăsat, situația aceasta în care Bucureștiul rămâne blocat în perioada următoare, din punctul de vedere al dezvoltării sale urbanistice, nu este de acceptat și voi cere în interiorul PNL să nu mai susținem această abordare a actualului primarul general. Iar în ceea ce privește candidatura, evident, din punctul meu de vedere, ea nu poate fi luată în calcul. Mi se pare destul de comic să văd că actualul primar general își pune problema unui al doilea mandat”, a precizat Cristian Bușoi.