Întâlniri secrete pentru şefia PNL. Atanasiu încearcă să câştige votul şefilor de filiale

Întâlniri secrete au loc în această perioadă în PNL pentru a se stabili care va fi urmaşul lui Klaus Iohannis la şefia partidului, informează România TV.

11 dec. 2014, 08:34
Întâlniri secrete pentru şefia PNL. Atanasiu încearcă să câştige votul şefilor de filiale

Cu o săptămînă înainte ca Iohannis să demisioneze de la șefia partidului, bătălia pentru conducerea partidului s-a intensificat.

Potrivit unor surse din partid, citate de România TV, Klaus Iohannis va demisiona de la şefia partidului şi din partid pe 18 decembrie. Tot atunci se va convoca un Birou Politic  în care se va alege persoana care va conduce gruparea liberală.

În cursa pentru postul de lider PNl s-au înscris teodor Atanasiu şi Leonard Orban. 

ŞEFIA PNL. Teodor Atanasiu, preferat de Iohannis pentru a-i lua locul în partid

Conform surselor citate, senatorul Teodor Atanasiu a organizat o întâlnire secretă cu unii dintre șefii de filiale, profitând de absența din țară a contracandidatului său Ludovic Orban. Atanasiu speră să-i convingă pe aceştia să-l voteze la Biroul politic care are loc săptămâna viitoare.

În cadrul întâlnirii, Atanasiu le-a spus acestora că a avut o discuţie cu Klaus Iohannis, iar preşedintele ales l-ar fi anunţat că, deocamdată, nu susţine pe nimeni la conducerea partidului. Teodor Atanasiu să considere că el este alesul şi că are binecuvântarea lui Iohannis pentru a candida la conducerea PNL.

BĂTAIE pe locul lui Klaus Iohannis. Teodor Atanasiu şi Ludovic Orban vor candida la şefia PNL