ALEGERI LOCALE 2016. PNL îşi anunţă pe 7 martie candidaţii la primăriile din Capitală

ALEGERI LOCALE 2016. Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, că pe data de 7 martie, candidaţii PNL la primăriile de sector din Capitală vor fi validaţi în conducerea partidului.

29 feb. 2016, 20:13
ALEGERI LOCALE 2016. PNL îşi anunţă pe 7 martie candidaţii la primăriile din Capitală

ALEGERI LOCALE 2016. „Probabil că undeva miercuri, joi săptămâna aceasta primim analizele pe fiecare sector în parte. Acest lucru înseamnă că luni vom avea un Birou Politic Naţional în care organizaţia de Bucureşti va prezenta rezultatul colegilor mei din conducerea partidului şi vor veni cu propuneri de candidaturi. 7 martie, de principiu, ne încadrăm în acest calendar„, a declarat Alina Gorghiu, la o emisiune de televiziune.

Biroul Politic Naţional al PNL l-a validat, luni, cu unanimitate de voturi, pe Ludovic Orban drept candidat al partidului pentru Primăria Capitalei.

Am aşteptat cu emoţie acest moment. PNL începe astăzi o cursă pentru a-i convinge pe locuitorii Bucureştiului că oferta sa este alternativa corectă. Oferim Bucureştiului o administraţie onestă, o administraţie profesionistă, o administraţie generoasă cu locuitorii săi. Eu, Ludovic Orban, am onoarea de a fi în fruntea acestei echipe. Sunt pregătit, sunt hotărât, am toată experienţa necesară pentru a fi învingător„, a afirmat Ludovic Orban după validarea sa, în cadrul BPN, drept candidat al PNL la Primăria Capitalei.