PNL: „MFP lucrează la impozitul pe gospodărie. Veţi fi obligaţi să declarați găinile, porcii, vacile, oile, câinii, pisicile, TV-urile”

Ministerul Finantelor Publice lucreaza în acest moment la detaliile tehnice ale impozitului pe gospodarie, susţine senatorul PNL Florin Cîţu într-un mesaj postat pe Facebook. "Veti fi obligati sa va numarati si sa declarati toate gainile, porcii, vacile, oile, cainii, pisicile, televizoarele. In plus, daca aveti livezi sau podgorii va costa extra", a scris Cîţu. Mai mult, liberalul susţin şi că PSD nu intenţionează să renunţe nici la Formularul 600.

RomaniaTV.net
09 feb. 2018, 14:52
PNL: „MFP lucrează la impozitul pe gospodărie. Veţi fi obligaţi să declarați găinile, porcii, vacile, oile, câinii, pisicile, TV-urile”

„Dragnea, stapanul impozitelor! Va anunt in premiera doua mega golanii ale PSD-istilor.

Prima informatie – NU renunta la formularul 600. Jocul de glezne pe care il fac in aceste zile este doar pentru a opri furia voastra. Asteptati degeaba! Ei spera sa va calmati pana in martie. Nu au avut niciun moment intentia sa renunte iar indicatiile lui Dragnea si ale lui Valcov sunt clare in acest sens.

A doua informatie este o bomba veritabila. Ministerul Finantelor Publice lucreaza in chiar in ACEST moment la detaliile tehnice ale impozitului pe gospodarie. NU au renuntat nici la asta”, a scris Florin Cîţu, într-o postare pe Facebook.

Senatorul liberal susţine că „nicio gospodarie din Romania nu va ramane neimpozitata”.

„Veti fi obligati sa va numarati si sa declarati toate gainile, porcii, vacile, oile, cainii, pisicile, televizoarele etc. (Scapa doar hamsterii ). In plus, daca aveti livezi sau podgorii va costa extra. Acest impozit urmareste largirea bazei de impozitare si identificarea si taxarea tuturor formelor de venit din Romania. Este nevoie disperata de bani. Introduc acest impozit pentru ca nu au bani in buget nici macar pentru acele cresteri salariale de maxim 4%. Este clar acum ca taierile de salarii pentru bugetari au fost premeditate”, mai scrie senatorul PNL, anuntând că i-a cerut ministrului de Finanţe să anuleze oug 4/2017 si oug 79/2017.

În mesajul postat pe Facebook, Florin Cîţu, care este şi preşedintele Comisiei economice din Senat, a anunţat că ministrul Olguta Vasilescu a raspuns afirmativ invitatiei sale pentru marti, la ora 11:00, la Comisia economică, industrii şi servicii din Senat.