PNL o cheamă pe Viorica Dăncilă în Parlament pentru Ordonanţa privind taxa pe lăcomie

PNL o cheamă pe Viorica Dăncilă în Parlament pentru Ordonanţa privind taxa pe lăcomie, a anunţat marţi deputatul liberal Raluca Turcan. Ea consideră că actul normativ, pe care îl numeşte "Ordonanţa lăcomiei Guvernului PSD-ALDE", bagă economia României în faliment.

RomaniaTV.net
19 feb. 2019, 12:23
PNL o cheamă pe Viorica Dăncilă în Parlament pentru Ordonanţa privind taxa pe lăcomie

„Partidul Naţional Liberal declară război total împotriva Ordonanţei lăcomiei Guvernului Dăncilă şi o cheamă pe Viorica Dăncilă la audieri la Ora Premierului în plenul Camreie Deputaţilor”, a declarat Raluca Turcan, care spune că liberalii vor oprirea OUG nr. 114, potrivit News.ro.

În opinia deputatului liberal, Ordonanţa lăcomiei Guvernului PSD-ALDE bagă economia României în faliment şi toţi românii vor plăti scump prostiile acestei guvernări de analfabeţi economici.

PNL consideră că efectele OUG 114/2018 sunt evidente: fiecare cetăţean român va fi obligat să plătească taxe şi impozite  la nivelul maxim, fiecare cetăţean român sau companie va plăti mai scump energia electrică, gazul şi energia termică.

Alte consecinţe sunt acelea că fiecare cetăţean român va plăti un abonament mai scump la internet, TV şi telefonie, fiecare cetăţean român va plăti rate mai mari pentru împrumuturile bancare şi vor fi înăsprite condiţiile de creditare.

De asemenea, PNL susţine că prin OUG 114 se va desfiinţa Pilonul 2 de pensii.

„Visul PSD-ALDE de a naţionaliza Pilonul 2 de pensii va fi pus în practică pentru că nicio firmă privată care administrează astăzi banii din Pilonul 2 de pensii nu va mai rămâne pe piaţă”, remarcă Turcan.

Ea mai afirmă că prin OUG 114, nu vor mai beneficia de creşterile de venituri la care au dreptul deţinuţii politici, persoanele persecutate în perioada comunistă, urmaşii celor care au murit la Revoluţie şi de răniţii din Revoluţie.