PNL: Primarul municipiului Târgu Mureş trebuia să se suspende din funcţie, candidează la Parlamentul European

Preşedintele PNL Târgu Mureş, Ionela Ciotlăuş, a declarat miercuri, că primarul municipiului, Dorin Florea, ar fi trebuit să se suspende din funcţie pe perioada campaniei electorale pentru Parlamentul European, întrucât figurează pe lista de candidaţi ai PDL pe poziţia a 16-a, transmite Agerpres. Liderul liberal a făcut aceste afirmaţii într-o conferinţă de presă.

RomaniaTV.net
21 mai 2014, 14:37
PNL: Primarul municipiului Târgu Mureş trebuia să se suspende din funcţie, candidează la Parlamentul European

‘Ar fi trebuit să se autosuspende din această funcţie şi să-şi facă onest campania electorală, în afara programului şi nu din bani publici. Şi să lase atribuţiile viceprimarilor timp de 30 de zile, cât e campania (…) Liberalii au fost obstrucţionaţi în a-şi face campanie electorală pe raza municipiului, dispun de spaţii insuficiente de afişaj pe panourile speciale, în condiţiile în care în refugiile din staţiile de autobuz sunt exclusiv afişe PDL’, a susţinut Ionela Ciotlăuş.

Primarul din Târgu Mureş, Dorin Florea, a spus că, deşi figurează pe lista de candidaţi, nu îşi face campanie, însă le-a delegat toate atribuţiile viceprimarilor, de la mijlocul lunii aprilie şi până la sfârşitul lunii mai.

În plus, a spus primarul, panourile electorale se închiriază cu mult timp înainte de campania electorală, iar liberalii nu au solicitat acest lucru din timp, preferând ‘să murdărească’ stâlpii de iluminat şi zidurile din oraş cu adezivi care nu mai pot fi îndepărtaţi.

Poliţia Locală din Târgu Mureş a anunţat, în urmă cu câteva zile, că a dat o amendă de 500 de lei unei persoane surprinse în flagrant în timp ce lipea afişe electorale ale PNL în locuri nepermise.