PNL, scrisoare deschisă către locuitorii sectorului 1 după acuzaţiile lui Clotilde Armand: „Vă sacrifică în mod cinic sănătatea şi calitatea vieţii. Circul trebuie oprit”

După ce Clotilde Armand i-a acuzat pe consilierii locali că au boicotat şedinţa unde trebuia să se discute rezilierea contractului cu Romprest, filiala PNL sector 1 le-a transmist cetăţenilor că edilul le sacrifică în mod voit sănătatea şi calitatea vieţii.

23 iul. 2021, 14:20
PNL, scrisoare deschisă către locuitorii sectorului 1 după acuzaţiile lui Clotilde Armand: „Vă sacrifică în mod cinic sănătatea şi calitatea vieţii. Circul trebuie oprit”

PNL, scrisoare deschisă către locuitorii sectorului 1 după acuzaţiile de boicot ale lui Clotilde Armand. Reprezentanţii filialei sectorului 1 le-a transmis cetăţenilor că primarul le sacrifică în mod cinic binele, sănătate şi calitatea vieţii.

PNL, scrisoare deschisă către locuitorii sectorului 1 după acuzaţiile lui Clotilde Armand

Citeşte şi Clotilde Armand, nou scandal cu consilierii PNL şi PSD: „Nu s-au prezentat la şedinţa Consiliului Local. Presupuşii mei parteneri de coaliţie au un singur nume: USL”

SCRISOARE DESCHISĂ ÎN ATENŢIA CETĂŢENILOR SECTORULUI 1

Stimaţi cetăţeni,
De luni de zile, sunteţi supuşi unui asediu constant al gunoaielor, mizeriei şi şobolanilor. Dar cel mai mare pericol este INCOMPETENŢA soră cu MINCIUNA din primăria sectorului 1. De dragul circului mediatic, pentru a-şi construi platforma pentru alegerile prezidenţiale la care visează, primarul

Clotilde Armand vă sacrifică în mod cinic binele, sănătatea şi calitatea vieţii.  Ştim că v-aţi săturat până peste cap. Circul trebuie oprit, iar PNL nu va cădea în capcana unui populism ieftin, pe spatele dumneavoastră.

Aseară târziu, după orele 21, consilierii locali PNL Sector 1 au fost informaţi de o convocare pentru astăzi, orele 12, la o şedinţă extraordinară de îndată, cu un singur punct pe ordinea de zi: propunere de reziliere a contractului cu operatorul de salubritate.

Stimaţi cetăţeni, grupul consilierilor PNL Sector 1 este prezent în Primărie, dar NU se prezintă la această mascaradă, din următoarele trei motive simple:

1. Executarea contractului de salubritate ŢINE DOAR DE PRIMAR, iar primarul NU are nevoie de împuternicirea Consiliului Local pentru a cere instanţei rezilierea contractului. Este liberă să facă pe cont propriu toate demersurile legale — şi să şi le asume. Astfel, şedinţa de azi este doar o nouă mare păcăleală, o diversiune prin care se încearcă manipularea dumneavoastră, stimaţi cetăţeni, şi pasarea răspunderii la Consiliul Local.

2. NU sunt întrunite condiţiile LEGALE pentru reziliere. Este chiar concluzia departamentului juridic din subordinea primarului (culmea!), care arată că proiectul de HCL NU respectă condiţiile contractuale (art. 22). E negru pe alb: înainte de reziliere in instanta, trebuie definitivata negocierea directa. Daca la 15 zile dupa negocierea directa nu se ajunge la un compromis, abia atunci se poate merge catre rezilierea in instanta. Dar Consiliul Local a mandatat deja de săptămâni bune primarul sectorului 1 să negocieze reducerea tarifelor. Ştiţi ce a făcut? Aţi ghicit: NIMIC.

3. Rezilierea ilegală înseamnă prejudicii de sute de milioane de euro pentru sectorul 1. Proiectul propus de primar este complet IRESPONSABIL, dar doamna Armand nu riscă nimic. Pentru că aruncă toată răspunderea pe Consiliul Local, iar prejudiciul va fi suportat finalmente tot de către dumneavoastră, cetăţenii fără vină ai sectorului 1.

În fine, chiar în decizia prefecturii de astăzi, privitoare la starea de alertă din sectorul 1, se spune foarte clar că trebuie să se asigure „posibilitatea continuării contractului de salubrizare de către compania Romprest Service SRL”. Primarul Armand trebuie să îşi asume toate aceste demersuri, inclusiv riscurile încălcării legii şi prejudiciile care vor decurge din aceste decizii.

Stimaţi cetăţeni, angajamentul PNL este să vă apere interesele şi să vă spună adevărul. Nu vă lăsaţi păcăliţi. Cercetaţi adevărul şi veţi vedea că toată această situaţie este generată artificial de oameni care vor un singur lucru: să-şi facă imagine pe spatele şi pe nervii dumneavoastră. Nu le vom permite acest lucru.

Alături de dumneavoastră,
Echipa PNL Sector 1

P.S. Între timp, prin neplata facturilor legale, cu bun de plată, primarul încalcă legea, acumulează penalităţi şi blochează ridicarea gunoiului. Nu spunem noi asta, justiţia o spune. Acum câteva zile, justiţia a decis prin hotărâre EXECUTORIE că primăria datorează peste 8 milioane de lei penalităţi pentru neplata unor facturi de peste 70 de milioane de lei. Primarul trebuie să îşi asume PE PERSOANĂ FIZICĂ aceste prejudicii”, arată postarea de vineri pe pagina de Facebook a PNL Sector 1.

Citeşte şi Scandalul alegerilor de la Sectorul 1. Documentul care zdruncină mandatul lui Clotilde Armand

Reamintim că primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a acuzat PNL şi PSD că au boicotat şedinţa Consiliului Local unde pe ordinea de zi era înscris un proiect de hotărâre prin care să fie mandatată primăria în promovarea unei acţiuni de reziliere a contractului de delegare a gestiunii prestării serviciilor de salubritate pe raza administrativ – teritorială a Sectorului 1.

„Facturile sunt plătite la zi şi Compania Romprest continuă să ia ostatici cetăţenii de bună credinţă care plătesc din buzunarul lor cel mai scump serviciu de salubrizare din România. PNL şi PSD s-au înfrăţit din nou şi nu vor rezilierea contractului în Justiţie”, a adăugat edilul.


loading...