PNL şi-a lansat primii candidaţi la europarlamentare, sub sloganul „EuroCampioni la fapte”

PNL și-a prezentat sâmbătă la Brăila primii candidați din lista pentru europarlamentare, sub sloganul "EuroCampioni la fapte", într-un eveniment al cărui punct central a fost o cupă a eurocampionilor, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
22 mart. 2014, 15:13
PNL şi-a lansat primii candidaţi la europarlamentare, sub sloganul „EuroCampioni la fapte”

Evenimentul, în cadrul căruia au fost prezentați ca „echipă a eurocampionilor” Adina Vălean, Cristian Bușoi, Renate Weber, Eduard Hellvig și Ramona Mănescu, a început pe ritmuri fotbalistice, cu imnul „Champions League”, după care a fost intonat Imnul național „Deșteaptă-te române”.

De-o parte și de-a alta a afișului din Sala Polivalentă „Danubius” din Brăila cu primii candidați ai liberalilor la europarlamentare au fost afișate alte două mashuri, care conțineau și simbolul cupei, cu mesajele „Unitatea aduce victoria”, cu imaginea liderului PNL, Crin Antonescu, și „Competența câștigă lupta”, cu cea a prim-vicepreședintelui liberalilor, Klaus Iohannis.

Cei care au luat cuvântul la eveniment au vorbit de pe o mică scenă, pe care a fost postată pe un stativ cupa eurocampionilor, un trofeu auriu de circa trei kilograme.

Fiecare candidat liberal la alegerile europarlamentare și-a prezentat realizările din mandatul actual de eurodeputat, iar liderul PNL, Crin Antonescu, a vorbit despre România în Uniunea Europeană.

La finalul discursului, liderul PNL i-a înmânat „cupa eurocampionilor” Ramonei Mănescu, având ca fundal, din nou, imnul „Champions League” și confetti albastre și galbene.

„Aș vrea ca acest simbol al competiției, al victoriei și al onoarei să-l înmânez astăzi celor care ne-au reprezentat până acum în Parlamentul European, dar să-l înmânez nu numai ca mulțumire, ci și ca îndemn pentru victorie în următoarea competiție. Victorie!”, a afirmat Antonescu.

La acest eveniment, care s-a încheiat cu imnul PNL, au asistat aproximativ 3.000 de liberali din județele Brăila, Constanța, Tulcea, Vrancea, Buzău și Galați. Eurodeputata Norica Nicolai, care deschide lista PNL la europarlamentare, nu a fost prezentă la acest eveniment.

În conferința de presă de după eveniment, Antonescu a explicat că acest concept de campanie electorală cu trimitere la Champions League nu reprezintă o intervenție a politicului în fotbal și nici invers.