PNL și PSD merg pe mâna lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. Gabriela Firea şi Sebastian Burduja, propuşi coordonatori politici ai campaniei. Cine este în cărți pentru primăriile de sector

Medicul Cătălin Cîrstoiu a mers marți la Guvern, dupa ce liderii Coalitiei au decis sa îl susțină pentru Primaria Capitalei. In aceasta dimineata, Marcel Ciolacu a avut o sedinta majora cu organizatia condusa de Gabriela Firea si filiala PNL Bucuresti. Totul pentru ca medicul sa fie validat oficial pentru aceasta candidatura. Intre timp, PNL si PSD isi pregatesc candidatii pentru sectoarele 1 si 2.

19 mart. 2024, 14:09
PNL și PSD merg pe mâna lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. Gabriela Firea şi Sebastian Burduja, propuşi coordonatori politici ai campaniei. Cine este în cărți pentru primăriile de sector

Liderii coaliţiei discută la Palatul Victoria variantele de candidaturi comune pentru primăriile de sectoare, după ce au decis deja candidatul comun la Primăria Generală, în persoana independentului Cătălin Cîrstoiu. De altfel, medicul a şi venit la şedinţa coaliţiei care are loc la Palatul Victoria.

Gabriela Firea și Sebastian Burduja vor fi coordonatori ai campaniei lui Cătălin Cîrstoiu, iar Rareș Bogdan se va ocupa de comunicare în campanie, potrivit unor surse.

Citește și: Ședință PSD -PNL pentru candidatura la Primăria Capitalei. Gabriela Firea, aşteptată la Palatul Victoria, pentru o discuţie cu liderul PSD Marcel Ciolacu

În prezent, Coaliţia de guvernare analizează varianta ca PNL să aibă candidatul la Primăria Sectorului 1, iar PSD candidaţii la Sectoarele 2 şi 5, potrivit unor surse politice citate de România TV.

La Sectorul 1 deja şi-a început campania liderul PNL Sector 1, George Tuţă, însă a fost vehiculat şi numele liderul PNL Bucureşti, Sebastian Burduja, însă acesta a anunţat deja că nu doreşte o candidatură la sector.

La Sectorul 5 este vehiculat numele prefectului PSD Rareş Hopincă.

Anunţarea candidaţilor PNL şi PSD pe Capitală ar urma să aibă loc după validarea propunerilor în forurile de conducere ale celor două formaţiuni.

În privinţa medicului Cătălin Cîrstoiu, acesta nu se va înscrie în niciun partid şi va candida ca independent susţinut de cele două partide, au mai precizat sursele.