PNL vrea să îl oblige în instanţă pe Victor Ciorbea să sesizeze la CCR OUG privind "taxa pe lăcomie"

Publicat: Marţi, 08 Ianuarie 2019 15:53 // Actualizat: Marţi, 08 Ianuarie 2019 15:53 // Sursa: romaniatv.net

PNL vrea să-l oblige în instanță pe Avocatul Poporului să sesizeze OUG privind măsurile fiscale la Curtea Constituțională, a anunțat Ludovic Orban marți. 

"Am luat decizia în Biroul Executiv de a finaliza până la sfârșitul săptămânii viitoare o acțiune în contencios împotriva Avocatului Poporului pentru a-l obliga să atace această OUG (114/2018 privind implementarea unor măsuri fiscale) la CCR. De asemenea intenționăm în cursul acestei acțiuni pe care o declanșăm în contenciosul administrativ să invocăm o excepție de neconstituționalitate privitoare la legea Avocatului Poporului, astfel încât să determinăm CCR să se pronunțe asupra obligativității Avocatului Poporului de a declanșa controlul de constituționalitate prealabil în cazul OUG emise de Guvern deoarece în așezământul constituțional actual singura instituție care poate declanșa acest control este Avocatul Poporului, iar până astăzi Avocatul Poporului a refuzat sistematic să declanșeze acest control de constituționalitate", a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
08 ian 20:50
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
La Lotto am castigat 5 Euro si mi-a dat chitanta,insa a oprit si pentru el 1,50 Euro ca trebuie sa-l platesc si pe el. Fostul director suna la o sonerie speciala dupa ore si se inchidea in niste camere,ca si cum ar fi fost pedepsit pentru cateva ore si dup-aia se razbuna pe oameni nevinovati.Zicea ca nu are salariu,e platit cu termene la care discuta cu profesorii ce fac ei gresit la ore.
08 ian 20:34
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
Inainte de 89 ,el era de acord sa mute Bisericile si ea sa le darame....ea era crema......dar cui i-a fost bine in trecut o sa-i fie bine intotdeauna ca se foloseste de faptul ca deja fericirea a mai fost si se repeta,ca istoria. Daca se luau masuri la timp acum puteau fi urmasi de 14 ani.
08 ian 20:31
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
E posibil sa muncim in oras in Germania,era adica,daca lasau angajatorii veritabili germani sa nu se poarte ungureste sau ruseste cum ii influenteaza,numai spre rau.
1
EUR
4.8582
RON
20 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H