PNŢCD: Ţinta partidului la alegerile europarlamentare este de 7% şi trei aleşi

Preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, europarlamentarul Sebastian Bodu, desemnat în 2010 pe lista PDL, fosta sa colegă de partid Maria Stavrositu, ex-membru al Delegaţiei României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, Gheorghe Iancu, fost Avocat al Poporului, şi criticul literar Alex. Ştefănescu sunt, în această ordine, primele cinci candidaturi ce vor fi înscrise de PNŢCD la alegerile pentru Parlamentul European, a declarat luni liderul filialei băcăuane a ţărăniştilor, Silvestru Dogaru, citat de Agerpres.

RomaniaTV.net
24 mart. 2014, 18:00
PNŢCD: Ţinta partidului la alegerile europarlamentare este de 7% şi trei aleşi

Potrivit acestuia, ţinta PNŢCD ‘este de 7% şi alegerea a trei europarlamentari’ în scrutinul din 25 mai pentru această formaţiune politică, în prezent, neparlamentară în România, strângându-se ‘peste 234.000 de semnături, dintre care 10.549 în judeţul Bacău’.

‘Acest fapt ne-a permis să înscriem pe lista candidaturilor pentru Parlamentul European, pe a 15-a poziţie, şi un membru al organizaţiei băcăuane, medicul Constantin Negru’, a spus Silvestru Dogaru.

El precizat că numărul cel mai mare de semnături în cele 18 oraşe şi comune băcăuane, unde ‘sunt organizaţii PNŢCD bine închegate’, s-a colectat în Bacău, Buhuşi şi comuna Nicolae Bălcescu.
Preşedintele PNŢCD Bacău a afirmat că principalele trei ţinte ale partidului în campania europarlamentarelor, pe baza sugestiilor venite din teritoriu, vor fi locurile de muncă, relansarea agriculturii şi infrastructura.