Pocăinţă maximă: Jucătorii Mioveniului se plâng că nu primesc amenzi

Fotbaliştii ultimei clasate în Liga I spun că lipsa rezultatelor vine din blândeţea cu care şefii le tolerează actele de indisciplină.

RomaniaTV.net
21 nov. 2011, 13:26
Pocăinţă maximă: Jucătorii Mioveniului se plâng că nu primesc amenzi

Conducerea CS Mioveni a aflat luni, în urma unei întâlniri avute cu jucătorii echipei argeşene, că este prea blândă, deoarece nu sancţionează cu amenzi actele de indisciplină, iar un alt motiv al parcursului slab este cauzat de schimbarea deasă de antrenori.

După începutul foarte slab de sezon, ultimul loc şi doar opt puncte acumulate după 14 etape, jucătorii şi antrenorii echipei au fost convocaţi de conducere la o întrevedere pentru a afla motivele acestui parcurs.

Jucătorii au spus, printre altele, că la echipă nu este disciplină din cauză că cei din conducere sunt prea blânzi cu ei şi că nu dau amenzi atunci când se fac greşeli sau au loc diverse acte de indisciplină.

Un alt motiv al parcursului slab a fost acela al schimbării antrenorilor, fotbaliştii reclamând că în numai 14 etape au fost nevoiţi să folosească cinci sisteme diferite de joc şi sunt bulversaţi din această cauză.

Conducerea clubului le-a transmis jucătorilor că, în cazul în care până în iarnă situaţia nu va fi redresată, mulţi dintre aceştia vor fi daţi afară, iar altora li se vor înjumătăţi contractele.