Pocora: Băsescu şi Ponta au acelaşi comportament privind independenţa justiţiei

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, a declarat luni că preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta au acelaşi comportament în ceea ce priveşte independenţa justiţiei, potrivit Agerpres.

RomaniaTV.net
14 apr. 2014, 13:14
Pocora: Băsescu şi Ponta au acelaşi comportament privind independenţa justiţiei

‘Ceea ce pot să remarc însă este că avem acelaşi tip de comportament şi de afirmaţii atât de la Traian Băsescu, cât şi de la Victor Ponta atunci când se vorbeşte despre independenţa justiţiei. L-am văzut aseară (n.r. duminică) pe Traian Băsescu în nota cu care de altfel ne-a obişnuit şi total neacceptabilă, dar l-am văzut acum patru zile şi pe Ponta la Argeş cu acelaşi ton ameninţător spunând că din decembrie, de când nu ştiu ce se va întâmpla, din punctul său de vedere vor pune pesediştii mâna pe toată puterea se va vedea atunci ce se va întâmpla. Practic, acelaşi comportament şi la Traian Băsescu şi la Victor Ponta. În ceea ce-l priveşte pe Victor Ponta, în continuare eu cred că toate aceste gesturi, vorbe, acţiuni sunt doar de imagine, în rest coabitarea mergând şi funcţionând foarte bine între Victor Ponta şi Traian Băsescu’, a spus Pocora, în cadrul unei conferinţe de presă.

Ea a fost întrebată cu privire la plângerea penală anunţată de premierul Victor Ponta împotriva preşedintelui Traian Băsescu, răspunzând că nu are detalii în acest caz.