Podul de la Mihăieşti, inaugurat de primăriţă cu sobor de preoţi şi copii în haine populare: „Sunteţi nişte fericiţi, pentru că uitaţi pe ce lucrare grandioasă o să păşiţi!”

Primărița comunei Mihăiești, Andreea Crîmpiță-Matei, a inaugurat noul pod din comună, cu o ceremonie la care au fost prezenți și un sobor condus de preotul comunei, dar și copii îmbrăcați în costume populare.

26 mai 2022, 13:23

Podul de 44 de metri din comuna Mihăieşti a fost inaugurat de primăriță, dar și de reprezentanți ai Consiliului Județean Argeș, respectiv președintele Ion Mînzînă, și vicepreședinții Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu.

Au fost aduși și zece copii, care au stat pe pod, atunci când preotul comunei a sfințit contruscția.

„Vreau să le spun copiilor care astăzi sunt aici că, atunci când eram eu mică, aici era un pod de lemn, un pod al căror blăni erau foarte distanțate și, dacă nu erai atent pe unde călcai, riscai să cazi în râu. Ei bine, voi astăzi sunteți niște fericiți pentru că uitați pe ce lucrare grandioasă o să pășiți!”, a spus la inaugurare, primărița în vârstă de 37 de ani.

Citeşte şi: Noi alerte de ploi şi vijelii în România. Dezastru din cauza furtunilor. Acoperişuri luate de vânt, copaci doborâţi şi inundaţii în vestul ţării

„Dumnezeu să ne ajute în lucrare, să fie aproape de noi în rugile noastre, să-l invocăm, pentru că fără de Dumnezeu, nimic nu este”, a spus şi Ion Mînzînă, președintele CJ Argeș.

Slujitorii Domnului au ţinut o slujbă de sfinţire, apoi au uns cu mir balustradele. Imaginile au fost făcute publice pe pagina Consiliului Judeţean Argeş, dar şi pe cea a primăriţei din Mihăieşti. Podul era în construcţie din anul 2017 şi a costat 720.000 de euro.

Citeşte şi: Imagini spectaculoase cu Podul suspendat de la Brăila. Se lucrează în ritm accelerat la Golden Gate de România


loading...
Partenerii noștri