Podul suspendat peste Dunăre de la Brăila va rămâne muzeu timp de un an. Ce spune ministrul Transporturilor

Ministrul Transporturilor susține că podul suspendat peste Dunăre de la Brăila va rămâne ”muzeu” timp de un an de zile. În ceea ce privește întârzierea acestuia, ministrul susține că este cauzată de lipsa drumurilor de acces către pod.

21 ian. 2021, 17:32
Podul suspendat peste Dunăre de la Brăila va rămâne muzeu timp de un an. Ce spune ministrul Transporturilor

Podul suspendat peste Dunăre de la Brăila va rămâne muzeu timp de un an. Ministrul Cătălin Drulă a declarat într-un interviu pentru HotNews faptul că în curând va ieși autorizația de construire pentru un sector de șapte kilometri, ulterior urmând și restul. Întârzierea este cauzată de drumurile de legătură către pod care au fost lăsate de izbeliște.

Citește și: Diana Şoşoacă şi Alexandru Rafila, scandal în direct! „Sunt mai inteligentă decât alţii!”, „Absolut, se vede de la distanţă!”

”Sunt în rezolvare problemele de la Brăila. Va ieși în curând autorizația de construire pentru un sector de 7 kilometri. Vor ieși apoi și pentru restul. Sunt acele drumuri de legătură care au fost lăsate de izbeliște”, a declarat Cătălin Drulă pentru Hotnews.

Podul suspendat peste Dunăre de la Brăila va rămâne muzeu timp de un an. Ministrul Transporturilor susține că podul de la Brăila, al treilea ca lungime din Europa, va rămâne un an de zile ”muzeu”, ca urmare a unor inacțiuni din trecut.

”Spun de pe acum, un an va rămâne podul frumos, nou, al treilea ca lungime pod suspendat din Europa… va rămâne un an, 2023 dacă nu mă înșel… va rămâne un muzeu, acel termen pe care l-am popularizat. Asta ca urmare a unor inacțiuni din trecut pe care acum încercăm să le reparăm din mers”, a explicat Drulă.

„Asta și încercăm. De aia și apare acum acea autorizație de construire de 7 km, poate reușim să fie mai puțin de un an de zile. Când spun aceste termene nu înseamnă că sunt resemnat cu ele. Unde se poate încerc să aduc lucrurile în zone mai bune. Dar nici să spun, cum aruncă politicienii, deobicei  „Va fi totul bine, gata. Într-o lună terminăm autostrăzile”. Spun lucrurile realist”, a mai spus ministrul.

 

 


loading...