„Poezia” scandaloasă pe care fosta soacră a Claudiei Pătrășcanu le-a dat-o copiilor să o spună mamei lor

Claudia Pătrășcanu încă are de pătimit din cauza fostei familii din care a făcut parte. Soacra acesteia, bunica celor doi copii din căsnicia cu Gabi Bădălău, le-ar fi fat celor mici o poezie revoltătoare să o spună mamei lor ulterior. Reacția vedetei nu a întârziat să apară.

09 feb. 2024, 10:57
„Poezia” scandaloasă pe care fosta soacră a Claudiei Pătrășcanu le-a dat-o copiilor să o spună mamei lor
„Poezia” scandaloasă pe care fosta soacră a Claudiei Pătrășcau le-a dat-o copiilor să o spună mamei lor

Claudia Pătrășcanu nu este ferită de probleme, nici după divorțul de Gabi Bădălău. Cântăreața are acum de a face cu foștii săi socrii, care le-au dat copiilor o poezie scandaloasă pe care cei mici au recitat-o acasă, spre șocul absolut al mamei lor.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău și a fostei soacre: ”A dat foc la casă și copiii mei erau în ea. Mi-a spus să dispar. Tot ce se întâmplă între mine și Gabi este mâna acestei femei”

„Poezia” scandaloasă pe care fosta soacră a Claudiei Pătrășcau le-a dat-o copiilor să o spună mamei lor

Claudia Pătrășcanu a arătat public „poezia” pe care foștii socrii le-au dat-o copiilor să o transmită mamei lor. Fosta soție a lui Gabi Bădălău a izbucnit în plâns și a depus totul în instanță. Dacă în 2019 cei doi au decis să își încheie relația, abia după trei ani de scandaluri și procese au reușit să divorțeze definitiv, însă tot nu s-au liniștit apele între cele două familii, iar scandalurile continuă.

Fosta soție a lui Gabi Bădălău a făcut acuzații extrem de grave la adresa foștilor socrii, dezvăluind o așa-zisă „poezie” pe care părinții fostului său partener ar fi dat-o copiilor pentru a o transmite mamei lor.

Poate oamenii nu mă cred. Pe post nu se pot da lucrurile acestea. Aceasta este o poezie pe care ambii bunici le-au spus-o copiilor mei, ca apoi să vină să mi-o spună mie. Copiii au început să o recite acasă și eu am izbucnit în plâns, efectiv, instant. I-am întrebat de unde știu poezia. I-au spus celui mic să o spună și la școală. Copiii mi-ai spus «Mami, hai să îți spunem ce poezie ne-au învățat bunicul și bunica». Ei râdeau. E despre îngeri, despre tot neamul”, a mărturisit Claudia Pătrășcanu în cadrul emisiunii Xtra Night Show, de pe Antena Stars.

Dan Capatos, gazda emisiunii, a citit „poezia” revoltătoare în direct.

Asta nu e poezie. Nu vreți să știți ce scrie aici. Să te **** broasca în f*** pe unde bei apă. Te bag în **** mă-tii cu picioarele înainte și să îți dau după aceea. Spune-i mă-tii să nu mai schimbe rujurile. Băi, nu am auzit de expresiile astea niciodată. Atenție, nu este o poezie, este o înșiruire de înjurături”, a spus Dan Capatos.

Claudia Pătrășcanu a explicat că a depus totul în instanță, cu intenția de a-i chema pe foștii socrii să fie consiliați. Ea a ținut să precizeze că cei mici, Gabriel și Nicolas, nu au învățat sau recitat poezia la școală, fiind doi copii educați, inteligenți, care nu jignesc pe nimeni niciodată.

Eu am depus această pornografie în instanță, la DGASPC, în ideea de a-i chema pe domnii bunici să fie consiliați. Am avut consiliere împreună cu Gabi acum două săptămâni. Copiii mei sunt la o școală privată, deci nu au învățat poezia de acolo, copiii mei sunt impecabili. Eu am doi copiii foarte inteligenți, foarte sinceri și foarte buni. Ei nu jignesc pe nimeni. Le citesc în fiecare seară despre bullying. Măi, dar cum să înveți doi copii o asemenea nenorocire? Nu se poate. Înainte să merg la DGASPC i-am transmis mesaj lui Gabi să-i spun că nu se poate așa ceva”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Citește și: Ce avere are Claudia Pătrășcanu. Cântăreața a făcut dezvăluiri: „Nu am nimic pe numele meu”