Proful de sex susţine că are noi probe în dosarul în care este acuzat

Proful de sex de la Jean Monnet, din nou în faţa magistraţilor. De această dată, Octavian Vişan a venit cu probe noi care ar incrimina-o pe eleva care l-a acuzat de viol. Avocaţii profesorului spun că Oana ar avea o pagină pe o reţea de socializare din Belgia, unde susţinea că are 19 ani, deşi era minoră. Apărătorii elevei însă susţin că totul este o minciună.

RomaniaTV.net
09 nov. 2012, 19:59
Proful de sex susţine că are noi probe în dosarul în care este acuzat

„Este o tâmpenie, este o prostie şi este lansată de partea cealaltă. În momentul în care am solicitat să vină cu dovezi…. Ca în situaţia de acum 4 luni. Adică, cineva spune că… Nu a văzut-o nimeni şi nu există ca probă” a spus avocatul elevei, Cristian Sârbu.

Dan Octavian Vişan a spus că nu a ştiut niciodată că eleva sa este minoră şi că a mai minţit în legătură cu vârsta ei reală.

Profesorul susţine că fata are un profil pe un site unde a scris că este majoră. Avocaţii lui spun că magistraţii nu le-au permis să-şi prezinte probele. „S-au respins orice probe în apărare, ceeea ce este împotriva legii. Există text de lege care obligă instanţa să admită unui om să faca probe pentru dovedirea nevinovăţiei sale” a spus avocata lui Octavian Vişan, Paula Iacob.

Avocaţii elevei de la Jean Monnet spun că incidentul de acum un an încă o afectează.”A rămas cu sechele, urmează un tratament psihiatric. Nu este simplu, dar familia este alături de ea” a mai spus Cristian Sârbu. Procesul în care profesorul de sport de la Jean Monet este acuzat de întreţinere de relaţii sexuale cu o minoră a fost amânat.