Proful de sex susţine că are noi probe în dosarul în care este acuzat

Publicat: Vineri, 09 Noiembrie 2012 21:59 // Actualizat: Vineri, 09 Noiembrie 2012 21:59 // Sursa: RTV.net

Proful de sex de la Jean Monnet, din nou în faţa magistraţilor. De această dată, Octavian Vişan a venit cu probe noi care ar incrimina-o pe eleva care l-a acuzat de viol. Avocaţii profesorului spun că Oana ar avea o pagină pe o reţea de socializare din Belgia, unde susţinea că are 19 ani, deşi era minoră. Apărătorii elevei însă susţin că totul este o minciună.

Foto: click.ro

"Este o tâmpenie, este o prostie şi este lansată de partea cealaltă. În momentul în care am solicitat să vină cu dovezi.... Ca în situaţia de acum 4 luni. Adică, cineva spune că... Nu a văzut-o nimeni şi nu există ca probă" a spus avocatul elevei, Cristian Sârbu.

Dan Octavian Vişan a spus că nu a ştiut niciodată că eleva sa este minoră şi că a mai minţit în legătură cu vârsta ei reală.

Profesorul susţine că fata are un profil pe un site unde a scris că este majoră. Avocaţii lui spun că magistraţii nu le-au permis să-şi prezinte probele. "S-au respins orice probe în apărare, ceeea ce este împotriva legii. Există text de lege care obligă instanţa să admită unui om să faca probe pentru dovedirea nevinovăţiei sale" a spus avocata lui Octavian Vişan, Paula Iacob.

Avocaţii elevei de la Jean Monnet spun că incidentul de acum un an încă o afectează."A rămas cu sechele, urmează un tratament psihiatric. Nu este simplu, dar familia este alături de ea" a mai spus Cristian Sârbu. Procesul în care profesorul de sport de la Jean Monet este acuzat de întreţinere de relaţii sexuale cu o minoră a fost amânat.

 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8747
RON
29 Oct
noapte 10 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H