Poliţia a ameninţat jucătorii în finala Copei Sudamericana. Meciul a durat o repriză VIDEO

FC Sao Paolo a fost declarată câştigătoarea Copei Sudamericana 2012, după ce argentinienii de la Tigre au refuzat să intre pe teren în repriza a doua, acuzând că au fost ameninţaţi cu pistoalele de poliţiştii brazilieni.

13 dec. 2012, 15:31
Poliţia a ameninţat jucătorii în finala Copei Sudamericana. Meciul a durat o repriză VIDEO

Scene de neimaginat în finala Copei Sudamericana (echivalentul Ligii Europa), desfăşurată în Brazilia. Fotbaliştii grupării argentiniene Tigre au refuzat să intre pe teren pentru a juca repriza a doua a meciului cu FC Sao Paolo, acuzând că poliţia a întreptat un pistol către portar şi, de asemenea, goalkeeper-ul a fost atacat la vestiare în timpul pauzei.

În condiţiile date, finala a avut doar o repriză, iar câştigătoare a trofeului a fost declarată FC Sao Paolo. Brazilienii conduceau cu 2-0, iar în finalul primei reprize a avut loc o altercaţie în care a intervenit şi poliţia, pe care argentinienii o acuză că a înrăutăţit situaţia.

N-au atacat, iar unul dintre poliţişti i-a pus pistolul în piept portarului nostru, Damian Albin. Bodyguarzii şi poliţiştii ne-au şi lovit, erau vreo 20„, s-a plâns la Fox Sports antrenorul lui Tigre, Nestor Gorosito. Deşi jucătorilor de la Sao Paolo li s-a înmânat trofeul, argentinineii vor contesta decizia.