Poliţia a făcut publice numele şi fotografiile victimelor masacrului de la biserica din Texas. O familie şi-a pierdut trei copii

Masacrul care a avut loc duminică, în timpul timpul slujbei, într-o biserică din localitatea Sutherland Springs, din statul Texas, s-a soldat cu 26 de morţi. Autorităţile au făcut publice numele, vârsta şi fotografiile acestora.

08 nov. 2017, 17:37

Din cei 26 de morţi, opt sunt bărbaţi, 17 sunt femei, iar o persăană era încă ne-născută, murind împreună cu mama sa. Cea main vârstnică victimă este Dennis Neil Johnson Sr, în vârstă de 77 de ani, iar cea mai tânără este Noah Holcombe, care avea doar 18 luni. Aceasta din urmă a fost omorâtă împreună cu cei doi părinţi, de câte 36 de ani şi cu bunicii din partea tatălui.

De asemenea, mama sa era însărcinată, astfel că se poate spune că toţi cei şapte membri ai familiei Holcombe au fost omorâţi. O tragedie s-a abătut şi asupra familiiei Hill, care şi-a pierdut toţi cei trei copii, Emily Rose – 11 ani, Gregory Lynn – 13 ani şi Megan Gail – 9 ani. Printre victime se numără şi fiica pastorului buisericii Frank Pomeroy, Annabelle Renae, în vârstă de 14 ani.