Poliţia a intervenit: A postat pe internet fotografia unei tinere în comă alcoolică alături de un mesaj ŞOCANT

Un bărbat din America a postat pe Twitter imaginea unei tinere care se afla în comă alcoolică, înconjurată de vomă. Mai mult, într-un mesaj el a scris că urmează să o violeze. Cu toate că ulterior a declarat că totul a fost o glumă, poliţia investighează în prezent cazul.

02 ian. 2014, 11:33

Imaginea a fost urcată pe internet la doar o oră după ce americanii au sărbătorit Anul Nou. În fotografie se vede cum o tânără este intinsă pe jos, într-o baltă de vomă cu picioarele desfăcute, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Şi-a FILMAT soţul într-un moment PENIBIL şi l-a făcut de râs. Ce făcea bărbatul în chiloţi, singur în cameră

Cineva i-a pus ceva în băutură şi a leşinat, oricum, eu şi fratele meu o vom viola pe curva asta„, a fost mesajul bărbatului pe Twitter, alături de fotografia şocantă.

Citeşte şi MACABRU: Cadoul de CĂRCIUN lăsat de un adolescent pe patul MĂTUŞII sale după o ceartă aprigă FOTO

Incidentul a avut loc în statul american Georgia. Cu toate că numele bărbatului nu este cunoscut, având contul de Twitter sub numele de RichlonelyJuan. Ulterior, bărbatul a încercat să explice că totul a fost doar o glumă, postând ulterior o fotografie cu tânăra beată, schimbată în pijamale şi pusă la somn. Chiar şi aşa, poliţia investighează în prezent cazul după ce imaginea a devenit virală.