Poliţia a luat la puricat saloanele de înfrumuseţare, pentru combaterea evaziunii fiscale

Poliţiştii au luat la control mai multe saloane de înfrumuseţare, de coafură şi frizerii, din Capitală, pentru a combate evaziunea din aceste unităţi, dar şi munca la negru. Potrivit poliţiei, cei mai mulţi dintre deţinătorii acestor unităţi plătesc taxe pentru sume fictive, mult mai mici ca cele încasate iniţial.

RomaniaTV.net
02 aug. 2012, 11:45
Poliţia a luat la puricat saloanele de înfrumuseţare, pentru combaterea evaziunii fiscale

Poliţiştii fac verificări la mai multe saloane de înfrumuseţare, frizerii şi coafoare, pentru a combate munca la negru şi evaziunea fiscală, informează România TV.

Practic, poliţiştii verifică actele celor de la societăţile comerciale şi, de asemenea, vor verifica dacă angajaţii din aceste unităţi sunt angajaţi cu acte în regulă sau lucrează la negru.

În plus, vor fi verificate bonurile fiscale, dacă sunt emise bonuri fiscale, astfel încât deţinătorii acestor saloane să plătească taxele către stat la adevărata lor valoare, nu cum se întâmplă de cele mai multe ori.

Potrivit anchetatorilor, multe dintre saloane plătesc taxe pentru sume fictive, mult mai mici decât cele încasate iniţial.