Poliţia, acasă la MÂNCĂTORUL DE FEMEI. Anchetatorii caută noi probe pentru a-l putea ţine în arest

Ancheta în cazul bărbatului supranumit "mâncătorul de femei" ia amploare. Curtea bărbatului a fost împânzită, vineri, de zeci de poliţişti şi procurori care sapă în toată grădina. Anchetatorii speră să găsească cadavrele a trei surori, care au dispărut în mod misterios şi care au fost iubitele lui Vasile Lavric, care este suspectat că le-ar fi ucis şi a ajuns să fie considerat noul Râmaru.

RomaniaTV.net
25 apr. 2014, 12:36
Poliţia, acasă la MÂNCĂTORUL DE FEMEI. Anchetatorii caută noi probe pentru a-l putea ţine în arest

Vineri după prânz, poliţişti de la IGPR şi IPJ Suceava au descins la locuinţa mamei lui Vasile Lavric, suspectat că şi-a ucis trei iubite şi le-ar fi îngropat.

Oamenii legii au răcolit fiecare colţişor din grădina gospodăriei şi au cercetat şi garajul în care Vasile Lavric lucra ca mecanic.

Anchetatorii caută noi probe în baza cărora Vasile Lavric să poată fi reţinut în continuare, după ce acum zece zile el a fost arestat preventiv.

Mama lui Vasile Lavric susţine că fiul său e nevinovat şi că surorile Iordache ar fi plecate la muncă în Italia. Vecinii nu cred, totuşi, în această ipoteză, întrucât în cei trei ani de zile scurşi de la dispariţia lor nu au dat nici măcar un semn de viaţă.

La prima descindere a poliţiştilor la locuinţa lui Vasile Lavric, în grădină s-au găsit mai multe oase despre care s-a crezut că ar fi rămăşiţe umane. Cercetările ulterioare nu au confirmat, însă, ipoteza.

Bărbatul este suspectat că şi-a ucis soţia, Nicoleta Lavric, şi pe două surori de-ale acesteia. În mai multe rânduri, el a postat pe Facebook fotografii cu femeia cu care are un copil în vârstă acum de 16 ani şi a acuzat-o că a plecat de acasă în 2005, uitând că are un copil, căruia i-a şi furat un lănţişor de aur de la gât. Într-una dintre postările de pe reţeaua de socializare, Vasile Lavric a scris că avea informaţii cum că Nicoleta s-ar fi aflat în Italia, însă spera să obţină informaţii privind adresa sa exactă.