Poliţia acasă la Oana Zăvoranu. Bruneta tună şi fulgeră. Ce s-a întâmplat

O zi a trecut de la cununia Oanei Zăvoranu, dar bruneta nu are timp să se bucure de statutul de femeie măritată. Vineri, în jurul prânzului, oamenii legii şi-au făcut apariţia la imobilul pe care actriţa îl deţine în strada Andrei Mureşanu, la scurt timp după ce a semnat actele la Starea Civilă. Cel care i-a poftit pe poliţişti în vila vedetei a fost chiar proaspătul soţ al brunetei, palestinianul Alex Ashraf.

10 iun. 2016, 13:58
Poliţia acasă la Oana Zăvoranu. Bruneta tună şi fulgeră. Ce s-a întâmplat

Oana Zăvoranu (41 de ani) nu are linişte după cununia civilă de joi, de la Primăria Sectorului 1, Bruneta, care preferat să-şi uneacă destinele în mare secret cu bărbatul care se luptă pentru dragostea ei de aproape trei ani, a primit vizita unor poliţişti, scrie click.ro. Oamenii legii au sunat la poartă, iar cel care le-a deschis este nimeni altul, decât soţul actriţei. Cu ochelari de soare şi cu chipoul ascuns sub o şapcă, Alex (29 de ani) nu a vrut să lase pe nimeni să vadă că a avut o noapte grea.

Citeşte şi Oana Zăvoranu s-a măritat în secret! Vezi IMAGINI de la eveniment

Poliţiştii au apărut şi joi noapte la vila vedetei, după ce o echipă a Antenei 1 a venit însoţită de câţiva lăutari şi ar fi deranjat liniştea şi ordinea publică. Enervată la culme că este forţată să vorbească despre un eveniment pe care l-a vrut secret, bruneta a răbufnit pe pagina ei de Facebook. Actriţa le promisese fanilor ei că va intra în direct cu ei pe reţeaua de socializare. „Îmi trăiesc viaţă foarte frumos, departe de muşte şi gândăci, care, absolut toţi, sunt daţi pe rând în judecată, după ceea ce au bălmăjit de mine. Iar proiectele la care lucrez, nu sunt unele simple, dar, vor apărea mai repede , decât vor «fomiştii şi lichelele» răspândace de otravă şi minciună să apară…. (…) Sunt şi mă consider binecuvântată. Sunt fiica lui Dumnezeu şi ştiu că Dumnezeu mă iubeşte!

Citeşte şi Scandal în familia Oana şi Viorel Lis din cauza GELOZIEI

Vă voi spune mai multe când am să simt… Cine mă iubeşte mă urmăreşte crede în mine are răbdare cu mine şi ştie că ce yic că o să fac chiar fac, nu doar promit”, a scris Oana pe Facebook.

Actriţa şi Alex au fost asaltaţi de o armată de jurnalişti care i-au solictat să dea detalii despre cununia civilă. Deranjată că reprezentanţii presei se perindă pe la ea pe acasă, bruneta a făcut o sesizare la Poliţia Locală pentrtu că o maşină a jurnaliştilor i-ar fi blocat accesul în curte. Poliţiştii au venit la vila vedetei şi au intermediat conflictul. În urma acestui incident, nu s-au aplicat amenzi contravenţionale.