Poliţia anunţă primele sancţiuni în scandalul dintre Dumitru Dragomir şi protestatarul „Ceauşescu”: „Amendă în valoare de 500 de lei, pentru adresarea de cuvinte jignitoare”

Poliția anunță aplicarea primei amenzi în cazul bătăii dintre protestatarul Marian Ceaușescu și fostul șef al LPF, Dumitru Dragomir. Cei doi au avut o altercaţie în seara de marţi a săptămânii trecute, iar Marian Ceaușescu s-a filmat ulterior cu un ochi vânăt, după ce ar fi fost lovit de garda de corp al lui Dragomir.

14 nov. 2022, 17:47
Poliţia anunţă primele sancţiuni în scandalul dintre Dumitru Dragomir şi protestatarul „Ceauşescu”: „Amendă în valoare de 500 de lei, pentru adresarea de cuvinte jignitoare”

Poliţia Capitalei s-a sesizat din oficiu după bătaia din stradă dintre Dumitru Dragomir și Marian „Ceaușescu”. Fostul șef al LPF a fost înjurat de celebrul protestatar și a ripostat, boodyguardul său alăturându-se şi el scandalului.

Marian Moroşanu, arhicunoscutul protestatar poreclit „Ceauşescu”, l-a aşteptat marţi seară pe fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, la ieşirea acestuia dintr-un studio de televiziune, unde acesta participase la un talk-show.

„Ceauşescu” l-a jignit în mod repetat pe Mitică Dragomir, la un moment dat numindu-l „rusofil”, moment în care fostul şef al LPF a cedat nervos şi a încercat să-l lovească pe protestatar. Apoi, „Mitică” a fost condus spre maşină de bodyguardul său, care apoi a revenit şi l-a agresat la rândul său pe Marian Moroşanu.

Citeşte şi: Noi detalii șocante în cazul fetițelor răpite și violate. Agresorul a declarat că fetele nu s-au opus actelor sexuale

Poliţia Capitalei a comunicat luni primele măsuri luate în cazul scandalului dintre Dragomir si „Ceauşescu”.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu, la data de 9 noiembrie 2022, cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Persoanele implicate au depus plângere în cadrul dosarului penal constituit, urmând ca, în urma cercetărilor, să fie propusă soluție legală, prin unitatea de parchet. De asemenea, una dintre persoanele implicate a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei, pentru adresarea de cuvinte jignitoare, conform Legii 61/91 R”, a comunicat Poliţia.

Citeşte şi: Un bărbat din Galați și-a pus capăt zilelor după ce în urmă cu o seară petrecuse. A așteptat să plece soția cu cei doi copii și s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuia