Un bărbat din Galați și-a pus capăt zilelor după ce în urmă cu o seară petrecuse. A așteptat să plece soția cu cei doi copii și s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuia

Un bărbat în vârstă de doar 38 de ani a decis să își pună capăt zilelor. Bărbatul s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuia cu soția și cei doi copii.

14 nov. 2022, 15:41
Un bărbat din Galați și-a pus capăt zilelor după ce în urmă cu o seară petrecuse. A așteptat să plece soția cu cei doi copii și s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuia

Un bărbat în vârstă de doar 38 de ani a decis să își pună capăt zilelor. Acesta lucra în străinătate, însă venise acasă pentru câteva zile. În urmă cu doar o seară a mers la o petrcere.

Bărbatul s-a aruncat de la etajul 4 al blocului în  care locuia cu soția

Nimic nu avea să prevestească nenorocirea care urma să se întâmple, mai ales că cu doar o seară înainte de nefericitul eveniment acesta a mers la o petrecere. Soția a ajuns de urgență la spital din cauza șocului suferit, iar vecinilor nu le vine să creadă că s-a produs o asemenea tragedie.

Citește și:Sinucidere în familia unei cunoscute interprete de muzică populară. Soţul şi-a pus capăt zilelor la doar 38 de ani

,,Un băiat tânăr familist avea copii mici. Nu îl cunosc bine doar copiii mei îl ştiu”,  a povestit o vecină pentru observatornews

Un alt vecin nu își poate reveni din șoc, mai ales că îl știau drept un om liniștit.

,,A fost plecat venea la o lună la doua în străinătate l-a trimis serviciul că era inginer în şantier naval. În rest era un băiat bun liniştit corect n-aveai treabă cu el nu se certau nu nimic nu făceau scandal pe scară. Dar uite ca s-a întâmplat necazul asta”, a povestit acesta.

Ambulanța sosită la fața locului a făcut tot ce se poate pentru a-l salva pe bărbat, însă din păcate pentru acesta a fost mult prea târziu.

,,Era vorba de un bărbat de 38 de ani care suferise o fractura deschisă de craniu cu pierdere de substanţă cerebrală multiple traumatisme cu leziuni incompatibile cu viaţa”, a declarat medicul Mihai Polinschi.

Bărbatul lucra în Olanda și venea la o lună în țară pentru a-și vedea familia și copiii. Inginerul a profitat de faptul că nevasta plecase împreună cu cei doi copii și a recurs la gestul extrem. Urma să se întoarcă ziua următoare în Olanda din nou.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citește și: Bărbat de 68 de ani confirmat cu botulism, la Slatina