Poliţiştii au ridicat aparatură medicală de pe ambulanţele Puls, care aveau contract cu Dinamo

Poliţiştii au ridicat aparatură medicală de pe ambulanţele Puls, care aveau contract cu Dinamo, urmând să se stabilească dacă aceasta era conformă.

09 mai 2016, 08:16
Poliţiştii au ridicat aparatură medicală de pe ambulanţele Puls, care aveau contract cu Dinamo

Potrivit unor surse oficiale citate de Mediafax, poliţiştii au ridicat aparatură medicală de pe ambulanţele Puls care mergeau la stadionul Dinamo, urmând să se analizeze dacă aparatura folosită este conformă.

De altfel, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, anunţă, luni, printr-un comunicat de presă că duminică, au fost audiaţi angajaţi din cadrul serviciului de ambulanţă privat dar şi medicul echipei de fotbal Dinamo.

„De asemenea, au fost ridicate documentele medicale ale jucătorului, atât de la Institutul Naţional de Medicină Sportivă, cât şi de la clubul Dinamo. Aceste documente au fost puse la dispoziţia I.N.M.L. „Mina Minovici” Bucureşti”, se mai spune în comunicat.

Potrivit Parchetului Capitalei, luni, „a fost efectuată necropsia medico-legală de către specialişti din cadrul I.N.M.L. „Mina Minovici” Bucureşti, concluziile acestei activităţi urmând a fi formulate după finalizarea analizelor de laborator”.

„Totodată, în cauză au fost ridicate documente şi aparatură medicală de la serviciul de ambulanţă privat care a asigurat asistenţa de specialitate la evenimentul sportiv”, mai informează Parchetul.

Activitatea Serviciului de Ambulanţă PULS a fost suspendată. Controalele au scos la iveală multe nereguli

Poliţiştii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au mai ridicat documente, zilele trecute, de la sediul ambulanţei private şi de la clubul Dinamo. În cazul morţii lui Patrick Ekeng se fac cercetări pentru acuzaţia de ucidere din culpă.

Jucătorul camerunez al echipei FC Dinamo, Patrick Ekeng, 26 de ani, s-a prăbuşit pe teren în minutul 71 al meciului Dinamo-Viitorul, care a avut loc vineri pe stadionul Ştefan cel Mare. Ekeng a căzut la mijlocul terenului, fără să fie atins de nimeni.