Poliţia din Vrancea parchează pe locurile pentru handicapaţi VIDEO

Chiar dacă aveau la dispoziţie mai multe locuri de parcare, doi poliţişti din Vrancea au preferat spaţiile destinate şoferilor cu handicap. Un tânăr cu dizabilităţi a încercat să le ceară socoteală poliţiştilor, dar era cât pe ce să fie călcat cu maşina de către aceştia.

RomaniaTV.net
06 iun. 2012, 08:40
Poliţia din Vrancea parchează pe locurile pentru handicapaţi VIDEO

Poliţiştii au avut o atitudine cel puţin ignorantă la adresa tânărului care i-a întrebat de ce au parcat pe locul destinat persoanelor cu handicap, informează România TV. Deşi au văzut că sunt filmaţi, poliţiştii au urcat nepăsători în maşina de serviciu, cu tot cu pungile de fursecuri pe care le luaseră de la piaţă. Mai mult decât atât, când au plecat au trecut cu maşina foarte aproape de tânărul care le atrăsese atenţia.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vrancea a anunţat că nu îi va sancţiona pe cei doi agenţi. Purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea a precizat că poliţiştii erau în misiune de aplanare a unui conflict în zona pieţei şi pentru că nu au găsit un alt loc de parcare au fost nevoiţi să parcheze pe locul de parcare pentru persoanele cu dizabilităţi.