Poliţia Ilfov a confiscat cinci tone de artificii. Proprietarul s-a ales cu dosar penal

Deşi mai sunt patru luni până la sărbătorile de iarnă, un administrator şi-a făcut stoc de artificii încă de acum. Cinci tone de materiale pirotehnice, inclusiv din cele cu risc ridicat, au fost confiscate de poliţişti ilfoveni dintr-un depozit din Chiajna.

30 aug. 2013, 07:15
Poliţia Ilfov a confiscat cinci tone de artificii. Proprietarul s-a ales cu dosar penal

Articolele pirotehnice se aflau într-un depozit clandestin, informează România TV. Administratorul deţinea aviz pentru depozitarea cantităţii de 1.000 de kilograme de jocuri de artificii şi materiale pirothenice.

În depozit însă, poliţiştii ilfoveni au descoperit aproximativ cinci tone de materiale pirotehnice din diverse categorii, inclusiv dintre cele cu risc ridicat. Totul a fost confiscat.

„O cantitate de aproximativ 5 tone din diverse categorii, inclusiv din cele cu risc ridicat. A fost identificată persoana care a închiriat respectivul depozit fiind cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere ilegală de materiale pirotehnice”, a spus Claudia Burada, purtător de cuvânt IPJ Ilfov.

Pe numele administratorului societăţii va fi întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere fără drept de articole pirotehnice.