Poliţia locală din Bucureşti amendează mâncătorii de seminţe din parcuri

Politia locala sector 2 a inceput sa amendeze mancatorii de seminte din parcuri si persoanele care consuma bauturi alcoolice.

14 aug. 2015, 12:18
Poliţia locală din Bucureşti amendează mâncătorii de seminţe din parcuri

Sambata trecuta, in urma unei actiuni de control au fost amendate 5 persoane, amenzile fiind in valoare de 150-200 lei. Politistii spun ca vor continua aceste actiuni in toate parcurile din sector.

Ne aflam in plina vara, iar activitatea preferata a multor bucuresteni este sa stea pe banca in parcuri sa manance seminte, aruncand cojile pe domeniul public si sa consume bauturi alcoolice. Este motivul pentru care Politia Locala Sector, prin Serviciul Ordine Publica si Serviciul Protectia Mediului a derulat, in data de 11 august a.c, in Parcul Plumbuita, o actiune de informare si sanctionare a persoanelor fizice care nu intretin curatenia in locurile publice/parcuri si care au consumat bauturi alcoolice in aceste spatii. Faptele contraventionale depistate si sanctionate de politistii locali, au constat in sanctionarea a doua persoane, conform Legii 61/1991, pentru consum de bauturi alcoolice, cu amenzi in valoare de 200 lei si a trei persoane, conform HCLS2 nr. 34/2014, pentru aruncarea cojilor de seminte pe satiul verde, cu amenzi in valoare totala de 150 lei„, se arata intr-un anunt postat pe pagina de Facebook a Politiei Locale sector 2.