Poliţia nu are ce-i face şmecherului care s-a filmat conducând cu 200 de km/h pe autostradă

Șmecherul care s-a filmat conducând cu 200 de km/h pe autostradă nu a încălcat nicio lege. Alexandru Samfira locuiește în Germania, iar polițiștii l-au identificat, dar nu au ce să îi facă pentru că filmarea nu a fost înregistrată în România.

10 dec. 2013, 10:35
Poliţia nu are ce-i face şmecherului care s-a filmat conducând cu 200 de km/h pe autostradă

Alexandru Samfira este originar din Cluj-Napoca, dar trăiește de 2 ani în Germania, unde şi lucrează ca om de ordine, scrie stiridecluj.ro.

Iniţial s-a crezut că vitezomanul l-a imitat pe Nelson Mondialu și a gonit cu 200 de km/h pe Autostrada Transilvania. În imagini apar pâlcuri de păduri, iar cele două sensuri ale autostrăzii sunt separate de zone verzi. Polițiștii susțin că astfel de elemente lipsesc de pe Autostrada Transilvania.

„Se văd copaci, iar dacă te uiţi cu atenţie între sensurile de circulaţie există o zonă verde. Pe cei 54 de kilometri ai Autostrăzii Transilvania nu există nici copaci şi nici zone verzi între sensurile de mers. Este clar că imaginile au fost înregistrate în altă parte şi au fost prezentate ca şi când ar fi fost făcute pe Autostrada A3„, susțin polițiștii clujeni, care au demarat o anchetă.

Vezi video aici.