Poliţia Română a găsit, în ultima săptămână, peste 160 de persoane date dispărute

Peste 160 de persoane care erau căutate la nivel naţional au fost găsite de poliţişti în ultima săptămână, aproape jumătate dintre acestea erau semnalate ca fiind dispărute, iar 67 aveau pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, informează, duminică, MAI.

RomaniaTV.net
19 feb. 2012, 14:01
Poliţia Română a găsit, în ultima săptămână, peste 160 de persoane date dispărute

Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI) informează că 165 de persoane căutate la nivel naţional au fost găsite de poliţiştii structurilor de investigaţii criminale în perioada 10 – 16 februarie, în urma activităţilor de căutare şi identificare.

„Din totalul persoanelor depistate, 85 erau semnalate ca fiind dispărute, 55 dintre acestea fiind minori. De asemenea, poliţiştii au depistat 67 de persoane care aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, şase persoane erau căutate în vederea arestării preventive, iar pe numele a două persoane au fost emise mandate europene de arestare”, se arată în comunicatul MAI.

Sursa citată mai precizează că în urma colaborării cu autorităţile altor state, prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Biroul Naţional Interpol şi Biroul Sirene, s-a reuşit localizarea şi arestarea pe teritoriul altor state a 30 de persoane urmărite de autorităţile române.