Mail-uri FALSE trimise în numele Poliţiei Române. Avertizare pentru cetăţeni: „Nu le deschideţi!”

Poliția Română a venit cu o precizare, prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, după ce mai multe persoane au primit un mail prin care sunt informați că fac parte dintr-o anchetă în curs de desfășurare și trebuie să se prezintă la sediul Poliției Române.

RomaniaTV.net
06 apr. 2020, 10:01

Astfel, Poliția Române anunță că mailul nu este trimis de către instituție și că polițiștii au demarat cercetări pentru a descoperi sursa acestora. 

Citește și: BILANŢ CORONAVIRUS. ROMÂNIA trece pragul de 4.000 de cazuri de coronavirus. La ATI sunt internaţi 179 de pacienţi

În mail persoanele sunt invitate la Sediul Poliției Române deoarece fac parte dintr-o anchetă în curs de desfășurare. De asemenea, aceștia primesc data și ora la care trebuie să se prezinte, dar sunt informați să contacteze și avocatul, dacă este necesar.

”NU DESCHIDEȚI ASTFEL DE E-MAILURI! Ele nu sunt trimise de #PolițiaRomână și sunt false! Polițiștii au demarat cercetări pentru a descoperi sursa acestora și tragerea la răspundere a celor care au trimis mesajele” , este mesajul postat pe contul de Facebook al Poliției Române.