Poliţia şi Jandarmeria, felicitate de Ponta pentru modul de acţiune la meciul de fotbal România-Ungaria

Premierul Victor Ponta felicită Poliţia şi Jandarmeria pentru modul în care au asigurat liniştea şi ordinea publică la meciul de fotbal dintre România şi Ungaria, care a avut loc vineri seară pe Arena Naţională din Bucureşti.

RomaniaTV.net
07 sept. 2013, 11:03
Poliţia şi Jandarmeria, felicitate de Ponta pentru modul de acţiune la meciul de fotbal România-Ungaria

„Vreau să felicit Poliţia Română şi Jandarmeria Română pentru organizarea exemplară în ceea ce priveşte asigurarea ordinii publice în cursul zilei de ieri cu prilejul meciului de fotbal dintre naţionalele României şi Ungariei. Forţele de ordine au demonstrat că pot acţiona cu fermitate şi profesionalism, păstrând în acelaşi timp o atitudine civilizată, nelăsându-se influenţaţi de provocările lansate de suporterii turbulenţi. Cele două instituţii au demonstrat ieri că România este cu adevărat un stat european”, afirmă premierul Ponta, potrivit unui comunicat al Guvernului.

CITEŞTE ŞI: România-Ungaria: 16 fani unguri interzişi un an pe stadioane, doi jandarmi au fost răniţi

Naţionalele de fotbal ale României şi Ungariei s-au întâlnit vineri seară, de la ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci important pentru calificarea tricolorilor la barajul pentru Cupa Mondială de fotbal din 2014.

Măsurile de ordine publică au fost asigurate de aproximativ 1.000 de jandarmi şi 900 de poliţişti.

CITEŞTE ŞI: Victor Ponta, entuziasmat de victoria tricolorilor, în meciul cu Ungaria. Vezi ce a postat pe Facebook