Poliţia spaniolă a dispersat protestele militanţilor pentru independenţa Cataloniei. Peste 500 de vehicule au blocat o autostradă

Publicat: Joi, 14 Noiembrie 2019 12:38 // Actualizat: Joi, 14 Noiembrie 2019 12:38 // Sursa: romaniatv.net

Poliţia spaniolă a intervenit pentru a dispersa o manifestaţie de protest a susţinătorilor independenţei Cataloniei care blocaseră o autostradă importantă timp de 15 ore şi pe care se aflau în acele momente peste 500 de vehicule.

Poliţia regională şi poliţia naţională au intervenit asupra a cel puţin 200 de protestatari care închiseseră traficul la ambele capete ale autostrăzii, în apropiere de Girona - un oraş în care protestele de acest fel au deja o "tradiţie puternică" pentru mişcările catalane pro independenţă.

Citeşte şi Liderul partidului spaniol Ciudadanos, Albert Rivera, a demisionat

Unii dintre protestatari au aruncat cu diferite obiecte  mici în forţele de poliţie, dar cei mai mujlţi dintre protestatari au manifesta în mod paşnic, informează Reuters.

Un grup secret numit "Tsunamul Democratic" a revendicat mişcările de protets, în timp ce altă grupare separatistă cunoscută ca fiind CDR a susţinut la rândul său aceste proteste.loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8582
RON
21 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H