Politicienii îşi vopsesc părul – GALERIE FOTO

Culoarea părului este foarte importantă iar de multe ori schimbarea look-ului vine la pachet cu schimbarea atitudinii. Incontestabil în cazul femeilor. Nu ştim însă exact ce urmăresc, mai nou, bărbaţii. Cert este că, cel puţin în politică, unii cred că părul alb nu mai reprezintă un semn de înţelepciune ci un semn de slăbiciune în faţa adversarului mai tânăr. Printre cei care şi-au recăpătat încrederea odată cu acoperirea firelor albe se numără Petre Roman, Mircea Geoană şi mai nou, Aristotel Căncescu, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov.

RomaniaTV.net
19 ian. 2012, 20:18

Preşedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Căncescu, a sărbătorit de curând împlinirea vârstei de 60 de ani. Potrivit Can Can, acesta a fost înconjurat de prieteni şi oameni de afaceri, într-un restaurant de lux, de unde nu au lipsit băuturile spirtoase, bufetul suedez şi DJ-ul. Căncescu nu a vrut să-şi arate vârsta şi a venit la petrecere, proaspăt vopsit.

De la distracţie nu a lipsit nici Petre Roman, cunoscut deja pentru complexele sale legate de culoarea părului.

Un alt politician care îşi acoperă firele albe este Mircea Geoană, care de când a pierdut cursa pentru Cotroceni, în faţa lui Traian Băsescu, preferă nuanţele de blond-arămiu.