Politicienii, sensibilizaţi de moartea Stelei Popescu. Dragnea: Lasă un gol imens în sufletele noastre. Goţiu: Raiul va fi mai vesel

Actriţa Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani, iar politicienii au ţinut să-şi exprime regretele

RomaniaTV.net
23 nov. 2017, 15:13
Politicienii, sensibilizaţi de moartea Stelei Popescu. Dragnea: Lasă un gol imens în sufletele noastre. Goţiu: Raiul va fi mai vesel

Vicepreşedintele Senatului, Mihai Goţiu, a declarat, joi, că în copilărie negocia orele de culcare în noaptea de Revelion, pentru a rata cât mai puţin din cupletele lui Arşinel şi Stela Popescu, el afirmând că, dacă Raiul există, atunci cu siguranţă, de mâine, va fi un pic mai vesel.

El a mai spus că vestea dispariţiei Stelei Popescu l-a luat prin surprindere.

”Face parte dintre acei oameni pe care ţi-i aminteşti mereu plini de viaţă şi despre care crezi că nimic nu-i poate atinge. Stela Popescu va rămâne însă în memoria copilăriei mele şi cred că sunt mulţi, foarte mulţi români care şi-o vor aminti încă mulţi ani de acum înainte. Să-i fie odihna uşoară. Aici, pe Pământ, lumea e, astăzi, mai tristă. Dacă Raiul există, atunci cu siguranţă, de mâine, va fi un pic mai vesel”, a mai spus Goţiu.

Citeşte şi: Stela Popescu a murit. Actriţa a fost găsită moartă în curtea casei

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris, joi, pe Facebook, că decesul actriţei Stela Popescu reprezintă nu doar o pierdere pentru mediul cultural, cât şi pentru toţi cei care au apreciat-o şi îndrăgit-o.

”Moartea actriţei Stela Popescu lasă un gol imens nu doar în lumea culturală a României, ci, mai ales, în sufletele noastre, ale celor care am apreciat-o şi îndrăgit-o atât de mult! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, se arată în mesajul preşedintelui Camerei Deputaţilor.

Preşedintele Comisiei de cultură a Camerei: Decesul Stelei Popescu, o mare pierdere pentru teatru

Fostul ministru al Culturii, Gigel Ştirbu (PNL), preşedinte al Comisiei de cultură a Camerei Deputaţilor, a transmis un mesaj de condoleanţe după moartea Stelei Popescu, în care afirmă că actriţa şi-a oferit întreaga viaţă pentru zâmbetele şi bucuria spectatorilor români.

”Am primit astăzi, cu profundă tristeţe, vestea decesului marii doamne a teatrului românesc de revistă, doamna Stela Popescu. Moartea dumneai reprezintă o mare pierdere pentru teatrul şi filmul românesc. Pentru dumneaei, viaţa a fost teatrul de revistă, a fost scena, a fost spectacolul. Toată viaţa doamnei Popescu a fost oferită pentru zâmbetele si bucuria pe care le-a oferit cu generozitate spectatorilor români”, afirmă Gigel Ştirbu.

Acesta continuă spun că rămân după Stela Popescu înregistrările memorabile cu spectacolele de teatru şi filmele în care a jucat.

”În acest univers al tristeţii, ne rămân stelele amintirilor din piesele de teatru înregistrate, momentele de televiziune si filmele în care a performat. Dumnezeu să o odihnească în pace pe marea doamnă a comediei româneşti!”, a încheiat Ştirbu.

Ministrul Culturii și Identității Naționale, Lucian Romașcanu, a deplâns joi moartea actriței Stela Popescu, subliniind că rămân în amintire lucrurile minunate realizate de aceasta într-o viață dedicată artei

„O știu personal de când umblam pe sub masa la care stătea. Acum câteva zile ne-am văzut la mine la birou, plină de energie și de idei de proiecte. Astăzi nu mai este, dar ne rămân în amintire lucrurile minunate realizate într-o viață dedicată artei. Dumnezeu să o odihnească în pace”, a scris Romașcanu, pe Facebook.

Actriţa Stela Popescu a murit, joi, la vârsta de 81 de ani, a declarat viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu.

Stela Popescu s-a născut în 21 decembrie 1935 şi şi-a dedicat întreaga viaţă teatrului şi filmului, fiind una dintre cele mai iubite actriţe româneşti.